Advertisement

Sarri haluaa päätöksen Hazardin sopimuksesta

Chelsean Eden Hazard on viime otteluissa löytänyt uudestaan alkukauden mainion maalivireensä. Kolmessa viimeisimmässä Valioliigan ottelussa on syntynyt kolme maalia, hänen pelattuaan edelliset seitsemän ilman osumia. Osasyynä tähän on varmasti manageri Maurizio Sarrin päätös siirtää Hazard laidasta enemmän keskushyökkääjän rooliin. Hazardilla on nyt täydet kymmenen maalia kasassa 18 pelaamassaan Valioliiga-ottelussa.

Hyvästä vireestä huolimatta Hazardin tulevaisuus seurassa on yhä epäselvä. Belgialaisella on puolitoista vuotta sopimusta Chelsean kanssa jäljellä, sekä selkeästi artikuloitu halu pelata Real Madridissa. Sarrin mielestä seuran ja pelaajan olisi aika tehdä päätös jatkosta pian, tapahtui se kumpaan suuntaan hyvänsä.

”Mielestäni meidän täytyy ratkaista tämä pulma. Jos haluamme suunnitella tulevaisuutta, meidän täytyy ratkaista ongelma”, Sarri totesi Sky Sportsin mukaan. ”En tiedä mitä hän ajattelee, mutta minun mielestäni on aika päättää.”

Sarri korostaa, että hänellä ei ole valtaa päättää sopimusasioista Chelseassa.

”Minulla ei ole valtaa tehdä sitä”, hän jatkoi. ”Olen valmentaja. Haluan puhua hänelle vain kentällä tapahtuvista asioista.”

Hazard itse ei puolestaan ole kiireessä päätöksen tekemisen suhteen. Hän haluaa keskittyä täysillä käynnissä olevaan kauteen ja palata asiaan uudestaan kesällä. Hän ei tunne myöskään pelaavansa aiempaa paremmin, vaikka maaleja syntyykin hyvään tahtiin.

”Totta puhuen keskityn vain pelaamiseen ja katson asiaa uudestaan kauden jälkeen”, Hazard sanoi. ”Teen enemmän maaleja, mutta en tunne pelaavani paremmin. En tiedä mistä se johtuu, ehkä olen vain lähempänä maalia. Tunnen oloni paremmaksi laiturina, mutta Watfordia ja Brightonia vastaan pelasin hyvin keskushyökkääjänä.”