Advertisement

Sarri: “Higuainin siirto ei ole vielä valmis”

Chelsean päävalmentajan Mauricio Sarrin mukaan seura tarvitsee kipeästi vahvistuksia hyökkäysosastolle. Seura onkin vastaamassa Sarrin toiveisiin, sillä AC Milania edustava maalitykki Gonzalo Higuain on hyvin lähellä lainasopimusta seuran kanssa. Täysin valmis siirto ei vielä italialaisvalmentajan mukaan kuitenkaan ole.

“Tiedän Higuainin ja hänen agenttinsa neuvottelevan seuran kanssa parhaillaan. Toivon ja uskon, että voimme viimeistellä sopimuksen muutaman seuraavan tunnin aikana”, Sarri kertoi.

“Tällä kaudella hänellä on ollut hieman ongelmia, mutta uskon sen olevan osa jokaisen pelaajan uraa. Sinulla on heikompia hetkiä. Me uskomme voivamme käynnistää hänet nopeasti uudestaan, jotta hän voi maksaa meille takaisin maalien muodossa.”


“Tammikuussa on hyvin vaikea löytää maailman parhaita hyökkääjiä. Mielestäni seura toimii erittäin hyvin, sillä ei ole helppoa saada uutta hyökkääjää.”

Higuainin on tarkoitus siirtyä Lontooseen lainasopimuksen turvin loppukaudeksi. Sopimuksessa uskotaan kuitenkin olevan optio vuoden jatkosta. Vakituinen siirto vaikuttaa tällä hetkellä epätodennäköiseltä Higuainin korkean palkkapyynnön vuoksi.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom