Advertisement

Sarri kertoo neuvottelevansa tulevaisuudestaan Eurooppa-liigan finaalin jälkeen

Chelsean päävalmentaja Maurizio Sarrin tulevaisuus seurassa ei ole taattu. Vasta viime kesänä seuraan tullut italiainen on ajanut vahvasti omaa ”sarripalloaan” seuraan ja alkuun kaikki näyttikin hyvältä. Loppukaudesta tulokset eivät ole olleet aivan toivotunlaisia ja iso osa kannattajista toivoo jo valmentajalle potkuja. Sarri on johdattanut Chelsean jo ensi kaudeksi Mestarien liigaan Valioliigan kautta. Lisäksi joukkue pelasi Carabao-cupin finaalissa, jossa se hävisi Manchester Citylle rangaistuspotkuilla. Joukkueella on vielä yksi ottelu jäljellä, sillä Sarrin Chelsea kohtaa Eurooppa-liigan finaalissa paikallisvastustaja Arsenalin.

Italialainen kertookin, että hän tulee käymään seuran kanssa keskusteluja nimenomaan tuon Eurooppa-liigan finaalin jälkeen.

”Minun tulevaisuuteni on keskiviikkona. Ajattelen vain finaalia tällä hetkellä”, Sarri kertoi.

”Minulla on kaksi vuotta sopimusta jäljellä, eikä minulla ole sopimusta minkään toisen seuran kanssa. Minun on keskusteltava seuran kanssa finaalin jälkeen. Haluan tietää ovatko he tyytyväisiä minuun vai eivät.”

”Pidän Valioliigasta todella paljon. Tällä hetkellä se on kaikkein tärkein sarja maailmassa. On hyvin jännittävää olla täällä, mutta nyt on aika ajatella vain (Eurooppa-liigan) finaalia.”

Pokaali tältä kaudelta saattaaisi myös rauhoittaa kannattajien mieliä, sillä joukkueessa on viime vuosina totuttu voittamaan. Mikäli Chelsea häviää finaalin, on Sarrin tilanne seurassa entistäkin tukalampi.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom