Advertisement

Sarri myöntää Hazardin pitämisen olevan hankalaa

Chelsean meneillään olevasta kaudesta voisi kenties käyttää termiä ailahteleva. Joukkue on parhaimmillaan onnistunut ottamaan murskavoittoja täysin suvereeneilla esityksillä. Heikoimmillaan esitykset ovat sitten päinvastoin olleet totaalisen surkeita. Kenties parhaana esimerkkinä tästä on tammi-helmikuun vaihde, kun Chelsea hävisi Bournemouthille 4-0 ja Manchester Citylle 6-0, mutta voitti siinä välissä Huddersfieldin 5-0.

Viime aikoina on taas kulkenut paremmin ja Chelsea on napannut Valioliigassa kolme voittoa peräkkäin. Eilisen 2-0 päättyneestä West Ham -voitosta suuri kunnia kuuluu tähtipelaaja Eden Hazardille, joka teki Chelsean molemmat maalit.

Hazardin potentiaalisesta siirrosta Real Madridiin on kirjoitettu kauden mittaan hyvin paljon. Chelsean manageri Maurizio Sarri myöntää, että belgialaisen pitäminen Chelseassa voi olla haastavaa. Hänen mielestään 100 miljoonaa puntaa on kuitenkin siirtosummana liian pieni.

”Se on liian vähän, näillä markkinoilla se on liian vähän. Se nähtiin mielestäni viime siirtoikkunan jokaisesta summasta”, Sarri totesi Sky Sportsin mukaan. ”En voi tehdä mitään pitääkseni häntä. Seura on samaa mieltä kanssani, mutta jos Eden haluaa uusia kokemuksia, luulen että hänen pitämisensä on silloin hyvin hankalaa.”

West Hamin kannattajat lauloivat eilen katsomossa Hazardin olevan jo matkalla Madridiin. Pelaaja itse ei edelleenkään kommentoi huhuja tarkemmin.

”He ovat väärässä”, Hazard sanoi. ”Keskityn vain Chelseaan kauden loppuun asti. Haluan, että sijoitumme neljän parhaan joukkoon ja voitamme Eurooppa-liigan. Se on haasteemme, jota kohti taistelemme molemmilla rintamilla. Pystymme siihen kyllä.”

Chelsea kohtaa Eurooppa-liigassa seuraavaksi tšekkiläisen Slavia Prahan. Ensimmäinen osaottelu pelataan torstaina Prahassa alkaen kello 22.00 Suomen aikaa.