Advertisement

Sarri näyttää vihreää valoa tähtipelaajan unelmasiirrolle?

Chelsean tähtipelaajan Eden Hazardin on jo pitkään raportoitu haluavan Real Madridiin jossain vaiheessa uraansa. Hazardin siirto Real Madridiin nousee esille toistuvasti jokaisen siirtoikkunan aikana. Toistaiseksi belgialainen on kuitenkin päättänyt jatkaa uraansa Lontoossa. Hazardin sopimus päättyy kesällä 2020 ja Chelsean kerrotaan luonnollisesti haluavan tehdä jatkosopimuksen tähtipelaajansa kanssa.

Maurizio Sarri kertoi ennen keskiviikkona Bournemouthissa pelattavaa vierasottelua, ettei seura tule päästämään irti nuoresta tulevaisuudenlupauksestaan Callum Hudson-Odoista. Sen sijaan Hazardin kohdalla Sarri näyttää mahdollisesti vihreää valoa mahdolliselle siirrolle tulevaisuudessa.

”Tilanne Edenin kanssa on hyvin erilainen. Hän on 28-vuotias. Jos hän haluaa lähteä, niin mielestäni hänen on lähdettävä”, Sarri kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Totta kai toivon päinvastaista. Toivon hänen pysyvän täällä. Hänellä on potentiaalia olla Euroopan paras pelaaja tällä hetkellä.”

Hazard on ollut hyvässä vireessä kuluvallakin kaudella, sillä hän on tehnyt 23 ensimmäisen kierroksen aikana kymmenen maalia ja antanut yhtä monta maalisyöttöä.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom