Advertisement

Sarri sai tarpeekseen – Ryntäsi pois kesken harjoitusten

Chelsealla on huomenna edessään kauden viimeinen ottelu, kun se kohtaa Eurooppa-liigan finaalissa Arsenalin. Joukkueen viimeistelyharjoitukset eivät kuitenkaan sujuneet aivan suunnitelmien mukaan. Joukkueen päävalmentajan Maurizio Sarrin kerrotaan ottaneen yhteen David Luizin, sekä Gonzalo Higuainin kanssa ja rynnänneen pois kesken harjoitusten.

Vain hetkeä aiemmin italialainen oli kertonut medialle rakastavansa Chelseaa ja haluavansa jatkaa seurassa myös tulevaisuudessa. Sarri heitti useita kertoja lippalakkinsa maahan, jonka jälkeen hän potkaisi hattua. Lopulta italialainen poistui paikalta ja harjoituksen vedettiin loppuun apuvalmentajien ohjauksessa.

Sarrin tulevaisuus seurassa näyttää hetki hetkeltä yhä epätodennäköisemmältä. Chelsea eteni Valioliigasta ensi kaudeksi Mestarien liigaan ja pelaa huomenna Eurooppa-liigan finaalissa. Tämän lisäksi joukkue oli mukana Carabao-cupin finaalissa, jossa se hävisi rangaistuspotkuilla Manchester Citylle. Näistä saavutuksista huolimatta iso osa joukkueen kannattajista haluaa italialaisen ulos seurasta.

Juuri Carabao-cupin finaalin yhteydessä Sarrin välit pelaajiensa kanssa nousi edellisen kerran julkisuuteen. Tuolloin joukkueen maalivahti Kepa Arrizabalaga ei totellut valmentajansa käskyä tulla vaihtoon, vaan pysyi kentällä käskystä huolimatta. Sarri suuttui tuolloin silmin nähden ja oli jo poistumassa pukuhuoneeseen raivon vallassa.

Kävi huomisessa finaalissa miten tahansa, on hyvin vaikea nähdä Sarria seuran peräsimessä kovin pitkällä tähtäimellä.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom