Sarri tyytymätön Chelsean eiliseen esitykseen

Chelsea jatkoi eilen voittokulkuaan Eurooppa-liigassa kaatamalla valkovenäläisen BATE Borisovin vieraissa niukasti lukemin 1-0. Chelsea on voittanut kaikki neljä otteluaan toistaiseksi lohkovaiheessa. Samalla 12 pistettä kerännyt Chelsea varmisti jatkopaikan lohkosta. Videoton on kerännyt kuusi pistettä ja BATE sekä PAOK molemmat vain kolme.

Voitosta huolimatta Chelsean manageri Maurizio Sarri ei ollut tyytyväinen suojattiensa esitykseen Borisov Arenan koleassa illassa. Sarrin mukaan tulos oli ainoa positiivinen asia eiliseltä. Hän kuitenkin myönsi, että olosuhteet tekivät pelin vaikeaksi heille.

”Paras asia eiliseltä on tulos. Me emme pelanneet kovin hyvin,” Sarri totesi Sky Sportsin mukaan. ”Täällä ei ollut kovinkaan helppoa pelata hyvää peliä. Olosuhteet olivat otolliset huonolle pelille, kylmyys, vastustaja, kenttä, kaikki. Mutta mielestäni olisimme voineet suoriutua paremmin.”

Chelsea otti voiton ranskalaishyökkääjä Olivier Giroudin 52. minuutilla syntyneellä maalilla. Tuo toisen puoliajan alkupuoli olikin Sarrin mielestä se jakso, jolloin Chelsea pelasi parhaimmin.

”En pitänyt ensimmäisestä puoliajasta,” Sarri jatkoi. ”Siirtelimme palloa vain sivuttain ja hitaasti. Oli hyvin haastavaa päästä aiheuttamaan vaikeuksia. Ensimmäiset 20 tai 25 minuuttia toisesta puoliajasta olivat parempaa peliä. Sitten emme olleet kovinkaan hyviä viimeisen vartin aikana.”

Kotijoukkueellakin oli eilisessä ottelussa riittämiin paikkoja tehdä tasapeliin tai jopa voittoon riittävät osumat. BATE kolisutteli Chelsean maalipuita peräti kolmesti ja Kepa Arrizabalaga joutui tekemään pari näyttävää torjuntaa. BATE:n suomalaishyökkääjä Jasse Tuominen tuli vaihdosta kentälle ottelun 73. minuutilla.