Advertisement

Sarrin mielestä vaikeuksista noussut Chelsea ansaitsee Eurooppa-liigan voiton

Chelsea eteni Eurooppa-Liigan finaaliin torstai-iltana, kun joukkue kaatoi Stamford Bridgellä saksalaisseura Eintracht Frankfurtin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Chelsean manageri Maurizio Sarri oli vaikean ottelun jälkeen helpottunut finaalipaikasta.

“Emme pystyneet saamaan toista maalia ja ottelusta tuli vaikea. Olimme vaikeuksissa etenkin toisen puoliajan alussa. Paransimme kuitenkin mitä pidemmälle toinen puoliaika eteni. Jatkoajalla molemmat joukkueet olivat todella väsyneitä, mutta mielestäni se oli uskomaton ottelu”, Sarri sanoi Chelsean verkkosivujen mukaan.


Chelsea kohtaa finaalissa Arsenalin. Näin ollen englantilaisseurat miehittivät molemmat finaalipaikat sekä Eurooppa-liigassa että Mestarien liigassa.

“Täällä taso on erittäin korkea. Pääsimme Liigacupin finaaliin voittamalla Liverpoolin ja Tottenhamin, jotka ovat Mestarien liigan finaalissa. Finaalissa pelasimme Manchester Cityä vastaan, joka on mielestäni Euroopan paras seurajoukkue. Taso on erittäin korkea ja tällä hetkellä Valioliiga on paras sarja Euroopassa ja sen seurauksena myös koko maailmassa.

“Mutta englantilaiselle joukkueelle ei ole helppoa olla hyvässä kunnossa kauden viimeisenä kuukautena, koska pelaamme täällä enemmän otteluita.”

Sarrin mielestä hänen joukkueensa ansaitsee voiton toukokuun 29. päivä pelattavasta finaalista.

Me hävisimme tämän kauden ensimmäisen finaalimme, joten nyt haluamme voittaa. Ryhmämme ansaitsee sen, koska kolme kuukautta sitten olimme vaikeuksissa. Ei ole helppoa ratkaista vaikeuksia täällä, koska vastustajat ovat niin vahvoja, mutta pystyimme tekemään niin, joten nyt ansaitsemme voiton.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!