Advertisement

Sarrin mukaan Eurooppa-liiga voi tuoda tulevaisuudessa haasteita Chelsealle

Chelsea avasi kautensa myös Eurooppa-liigassa eilen. Tuloksena oli 0-1 voitto kreikkalaisesta PAOK FC:sta vieraskentällä Thessalonikissa. Joukkueen manageri Maurizio Sarri kertoi, että Eurooppa-liiga saattaa tulevaisuudessa tuoda todellisia haasteita joukkueelle torstaina pelattavan ottelupäivän johdosta. Sarrin mukaan esimerkiksi italialaisilla joukkueilla tilanne on huomattavasti englantilaisia helpompi.

”Englantilaisille joukkueille Eurooppa-liiga on paljon vaikeampi kilpailu”, Sarri kertoi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

”Jos olemme pelanneet Kreikassa torstaina, niin Italiassa voin pyytää otteluamme siirrettäväksi maanantaille. Nyt meidän on pelattava 63 tunnin kuluttua uudestaan. En tiedä mikä tilanne on tulevaisuudessa.”

”Tällä hetkellä se ei ole suuri ongelma, sillä olemme pelanneet vasta kuusi ottelua. Tulevaisuudessa se kuitenkin voi olla ongelma. Toivottavasti varmistamme jatkopaikan yksi tai kaksi kierrosta ennen lohkovaiheen päättymistä.”

Tuo on juuri syy sille, miksi monet Valioliigaseurat ovat pyrkineet kierrättämään pelaajiaan mahdollisimman paljon juuri Eurooppa-liigan otteluissa. Viime kaudella esimerkiksi Arsenal pelasi lähes koko alkulohkon täysin kakkosmiehistöllään sekä junioripelaajillaan.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom