Advertisement

Sarrin mukaan Morata tarvitsee maaleja saadakseen itseluottamuksensa takaisin

Chelsean hyökkääjä Alvaro Moratan kausi on ollut maalien suhteen yhtä tuskaista kuin mitä viime kauden loppu oli. Morata onnistui maalinteossa kauden toisessa ottelussa Arsenalia vastaan, mutta sen lisäksi onkin sitten ollut hiljaisempaa tuolla saralla. Joukkueen manageri Maurizio Sarri kertoo, että espanjalainen tarvitsee muutaman onnistumisen nostaakseen itseluottamuksensa jälleen.

”Alvaron on saatava itseluottamuksensa takaisin yhden, kahden tai kolmen maalin kautta”, Sarri kertoi PAOK-ottelun jälkeen.

”En pysty antamaan hänelle itseluottamusta. Tässä ottelussa hänellä oli kolme tai neljä mahdollisuutta, mutta hän oli epäonninen.”

”Toivottavasti hänen kannaltaan voin jatkossa yrittää auttaa häntä, mutta itseluottamus tulee vain maalien kautta. Minun on sanottava myös, että ehkä ensimmäistä kertaa tällä kaudella Alvaro oli valmiina boksissa. Hän oli pallossa kiinni ja aktiivinen.”

Chelsea voitti vieraskentällä PAOK FC:n o-1 Willianin seitsemännen minuutin maalilla. Ottelu oli kaiken kaikkiaan hyvin hankala lontoolaisille. Voitto on kuitenkin tärkein seikka ja sen Chelsea onnistui ottamaan.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom