Advertisement

Scholes kritisoi Alexis Sanchezia – “Hän ei voisi olla enää huonompi”

Manchester Unitedin chileläinen keskikenttäpelaaja Alexis Sanchez on saanut jälleen rajua palautetta seuralegendalta Paul Scholesilta. Englantilaisen mukaan Sanchez ei voisi olla enää yhtään huonompi pelaaja, kuin mitä hän on tällä hetkellä. Sanchezin otteet Arsenalissa alkukauden aikana ovat olleet heikkoja, eikä esitykset ole parantuneet Old Traffordille siirron jälkeenkään.

”Hänen peliesitystensä on parannuttava. Jos olen rehellinen, niin ne eivät voisi olla enää huonommat”, Scholes kertoi BT Sportille.

”Ensi kauden muutama ensimmäistä peliä tulevat olemaan hänelle ensiarvoisen tärkeitä. Hänen on saatava kannattajat uskomaan ja uskomaan myös siihen, että he voivat päästä lähemmäksi Cityä. He tarvitsevat suuren pelaajan.”


”Onko heillä suuria pelaajia? Paul Pogba ei voita sinulle otteluita yksinään. Eden Hazard voittaa. Sanchez ei voita ja sen olemme nähneet tammikuun alusta lähtien. He luulivat hänen voittavan, mutta näkemämme perusteella näin ei ole.”

”He tarvitsevat kaksi maagista pelaajaa. Heillä on mielestäni hyviä pelaajia, mutta heillä ei ole Hazardia, Cristiano Ronaldoa tai Lionel Messiä. Tiedän, ettei monilla ole, mutta tänään erona oli Hazardin laatu.”

Scholes on kritisoinut kauden aikana Unitedia ajoittain rankastikin. Joukkueen manageri Jose Mourinho ei ole ollut tilanteeseen kovinkaan tyytyväinen ja iskenyt säännöllisesti takaisin. Täysin perusteetonta Scholesin kritiikki ei ainakaan tällä kertaa ole.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom