Advertisement
" "

Scholes skeptinen Manchester Unitedin mestaruussaumoista

Manchester Unitedin edellinen kausi ei ollut mikään huippumenestys, vaikka joukkue sijoittuikin Valioliigassa toiseksi. Paikalliskilpailija Manchester City meni menojaan hyvissä ajoin ja eroa seurojen välille jäi lopulta peräti 19 pistettä. Mestarien liigassa noutaja tuli jo ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Sevillaa vastaan.

Kesän siirtomarkkinoilla United on toistaiseksi ollut varsin rauhallinen. Shakhtar Donetskista saapunut keskikenttäpelaaja Fred voi osoittautua todella mainioksi hankinnaksi. Toinen kenttäpelaajaostos, Porton laitapakki Diogo Dalot on ehkä ennemminkin sijoitus tulevaisuuteen. Kolmosmaalivahti Lee Grantin harteille tuskin ladataan turhan suuria paineita.

Manchester Unitedin legenda Paul Scholes on skeptinen sen suhteen, että United voisi alkavalla kaudella haastaa vakavasti Valioliigan mestaruudesta. Liverpool on vahvistunut kesällä paljon, eikä United vaikuta ottaneen Cityä kiinni yhtään.

“Kun katsotaan Manchester Cityä ja ehkä Liverpoolia, en usko että heillä on laatua haastaa noita joukkueita tällä hetkellä. Liverpool on tehnyt todella hyviä hankintoja”, Scholes totesi Sky Sportsin mukaan. “En vain näe Unitedin pääsevän lähemmäs Cityä. Cityllä on todella hyvä joukkue, loistava manageri, joitain todella loistavia pelaajia ja pelitapa jonka kaikki tunnemme kun taas Manchester Unitedissa ei tunnuta tietävän mitä tapahtuu.”

Unitedin pelaajaryhmässä saattaa olla tapahtumassa vielä lisää liikennettä. Paul Pogban huhutaan olevan siirtymässä Barcelonaan, jonka ensimmäisen tarjouksen United hylkäsi. Myös Anthony Martialin tilanne on epäselvä pelaajan laiminlyötyä harjoitusohjelmaansa poistuttuaan seuran harjoitusleiriltä lapsen syntymän vuoksi. Tulopuolella United on edelleen Leicesterin tähtitoppari Harry Maguiren perässä, mutta toistaiseksi ilman tulosta.