Advertisement

Scott Parkerista Fulhamin pysyvä manageri

Valioliigasta kauden päätteeksi putoava Fulham on tehnyt väliaikaisen managerinsa Scott Parkerin nimityksestä pysyvän kahden vuoden mittaisella sopimuksella. Fulham tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

Aiemmin apulaismanagerina seurassa toiminut Parker sai pestin helmikuussa Fulhamin annettua potkut Claudio Ranierille. Parker oli seuran kolmas manageri kauden aikana Slavisa Jokanovicin saatua väistyä Ranierin tieltä heikon alkukauden jälkeen.

Parker ei onnistunut pelastamaan Fulhamia putoamiselta, mutta viime viikkoina joukkueen vire on ollut nousujohteinen. Fulham on voittanut kolme neljästä edellisestä ottelustaan. Huomattavaa on Valioliigan heikoimman puolustuksen piristyminen: noissa neljässä ottelussa omissa on soinut vain kertaalleen.


“Olen innoissani edessä olevista haasteista”, Parker totesi nimityksensä jälkeen. “Olen kiitollinen omistajille, jotka antavat minulle vastuun hoitaa seura takaisin liigaan josta nyt putoamme ja jatkaa siitä rakentamista. Kaiken kaikkiaan olen hyvin innoissani tästä haasteesta. Tajuamme kaikki, millaista jalkapallo on, ja lyhyessä ajassa manageriksi tuloni jälkeen on jo tapahtunut parannusta.”

Parker uskoo hänen pitkän kokemuksensa seurassa olevan hänelle hyödyksi. Nyt 38-vuotias Parker saapui seuraan pelaajana 2013 ja on jatkanut valmennusryhmässä pelaajauransa päätyttyä  2017.

“Olen täysin tietoinen, että olen ollut osa tätä seuraa jo pitkän aikaa”, Parker jatkoi. “Tiedän kuinka asiat toimivat ja olen selvillä seuran päivittäisestä toiminnasta. Tiedän missä täytyy tehdä parannuksia, tiedän missä pystymme parantamaan ja saamaan seuraa kehittymään joten se tulee auttamaan minua tässä työssä.”

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!