Advertisement

Sergio Aguero ei aio lopettaa uraansa Manchester Cityssä – ”Se on minun prioriteettini”

Manchester Cityn argentiinalaishyökkääjä Sergio Aguero on kertonut haluavansa palata kasvattajaseuraansa Independienteen, kun hänen sopimuksensa manchesterilaisseuran kanssa päättyy.

Argentiinalaistähti lähti Independientestä jo teini-ikäisenä vuonna 2006, kun hän siirtyi Atletico Madridiin. Viiden Madrid-vuoden jälkeen Aguero siirtyi kesällä 2011 Manchester Cityyn.

City-vuosien aikana Aguero on päässyt juhlimaan Valioliigan mestaruutta jo neljä kertaa ja noussut seuralegendaksi, mutta argentiinalainen ei aio päättää uraansa manchesterilaisjoukkueessa.

”Pyrkimyksenäni on ollut aina palata Argentiinaan”, sanoi Aguero, jonka nykyinen sopimus Cityn kanssa päättyy kesällä 2021.

”Tiedän mitä Independienten fanit haluavat, mutta minulla on sopimus Cityn kanssa ja yritän keskittyä näihin jäljellä olevaan kahteen vuoteen.

”Sitten näemme mitä teen, mutta tietysti Rojo [Independiente] on minun prioriteettini.

Tällä kaudella Aguero oli tärkeässä roolissa Manchester Cityn uusiessa valioliigamestaruutensa. 33 valioliigaottelussa argentiinalainen paukutti peräti 21 maalia.

”Tämä oli vuosi, jolloin olen ollut fyysisesti parhaassa kunnossa. Minulla ei ollut niin paljon vammoja. Olin sivussa vain puolitoista viikkoa koko kauden aikana.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!