Advertisement

Sergio Agüeron polvivamma odotettua vaikeampi – palaa tositoimiin mahdollisesti vasta kahden kuukauden kuluttua

Manchester City aloittaa Valioliigakautensa ensi maanantaina Wolvesia vastaan ja Pep Guardiola kävi kommentoimassa medialle joukkueen kuulumisia kauden alla. Suurimpana huolenaiheena Cityn kohdalla on ollut Sergio Agüeron polvivamma, joka pitää hyökkääjän espanjalaisluotsin mukaan vielä mahdollisesti kaksi kuukautta sivussa.

Argentiinalaishyökkääjä on kärsinyt lähivuosina paljon loukkaantumisista ja viimeisin nähtiin kesäkuussa, kun hän loukkasi polvensa 5-0 voitossa Burnleyn kustannuksella. Agüero pelasi koronatauon jälkeen vain 55 minuuttia Valioliigajalkapalloa ennen loukkaantumistaan. Vamman odotettiin ja toivottiin parantuvan tulevan kauden alkuun mennessä, mutta Agüeroa ei tulla näkemään Wolves-ottelussa, eikä lokakuun 17. päivä pelattavassa Arsenal-kamppailussa. Guardiola selvensi asiaa Wolves-ottelun alla.

”Me tiesimme, että tämä loukkaantuminen tulee olemaan vaikea. Hän tekee päivittäin töitä palautuakseen. Uskoisin, että yhden tai kahden kuukauden päästä hän on valmis palaamaan.”

”Hän on jo palannut pelikentälle hakemaan fyysistä kuntoa. Sergio oli kauan poissa ja hän ei ole tyyppi, joka pääsee nopeasti takaisin hyvään fyysiseen kuntoon. Hän ei ole vieläkään ollut joukkueen yhteisissä harjoituksissa mukana.”

Agüeron menetys kauden alkupuoliskon kamppailuista on iso menetys mestaruuskantaan paluuta havittelevalle Citylle. Guardiola myöskin ilmoitti lehdistötilaisuudessa ranskalaistoppari Aymeric Laporten olevan sivussa Wolves-ottelusta.

City aloittaa kautensa siis maanantaina Molineuxilla ja edelliskaudella kotijoukkue Wolves veti pidemmän korren molemmista joukkueiden keskinäisistä kamppailuista. Pallo pyörähtää liikkeelle klo 22.15 Suomen aikaa.