Advertisement

Sergio Ramosin sopimus päättyy tähän kauteen – useat Valioliigan suurseurat tähtipuolustajan perässä!

Maailman huippupuolustajiin yhä 34-vuotiaana lukeutuva Sergio Ramos on käynyt jatkoneuvotteluita Real Madridin kanssa, jossa espanjalainen on pelannut jo vuodesta 2005 lähtien. Toistaiseksi ne ovat kuitenkin olleet tuloksettomia, ja kaikki Valioliigan ”Big 6” -seurat ovat osoittaneet kiinnostuksensa tikissä olevaa Ramosia kohtaan.

Liverpoolin, Manchester Cityn, Manchester Unitedin, Chelsean, Arsenalin ja Tottenhamin lisäksi kilpajuoksussa on mukana PSG, jonka huippurosteriin monet ovat jo aiemmin maalailleet Ramosia. David Beckhamin Inter Miami on kertonut kiinnostuksestaan, ja tarjouksia on sadellut niin ikään Qatarista, Saudi-Arabiasta ja Japanista.

Ottajia siis riittää. Tällä hetkellä Ramos punnitsee vaihtoehtojaan, eikä siirto Valioliigaan näytä kaikista todennäköisimmältä vaihtoehdolta myöskään siinä tapauksessa, että tähti päättää lähteä Estadio Santiago Bernabéulta, arvioivat lähteet. Hänen omissa suunnitelmissaan on kuitenkin pelaaminen vielä vähintään neljän kauden ajan, joten Englanti voisi olla hyvinkin oikea paikka uran kruunulle vielä myöhemminkin.

Se mukailisi polkua, jota ”brassiveteraani” Thiago Silva on kulkenut urallaan. Hän siirtyi Chelseaan elokuussa yksivuotisella sopimuksella, jossa on optio toisesta kaudesta.