Advertisement

Sessegnon paljasti Tottenhamin tavoitteet ensi kautta ajatellen – “En näe mitään syytä, miksi emme voisi päästä kahden tai kolmen parhaan joukkoon.”

Tottenham-laituri Ryan Sessegnon paljasti Jose Mourinhon asettamia tavoitteita joukkueen ensi kauden osalta. Sessegnonin mukaan Mourinho uskoo vakaasti, että Tottenham kykenee taistelemaan jopa mestaruudesta seuraavalla kaudella, jos avainpelaajat pysyvät kunnossa. Nuorukainen on myöskin tyytyväinen uuden managerin otteisiin alkutaipaleen aikana ja vakuuttaa Mourinhon olevan oikea mies tehtävään puhuessaan #FootballUnited kampanjan edellisessä jaksossa.

”Nuorelle pelaajalle, kuten minulle, hän on manageri, jonka kanssa haluaa työskennellä. Hän tietää niin paljon asioita pelistä ja yrittää auttaa sinua parantamaan omaa peliäsi.

“Hän haluaa panostaa erityisesti ensi kauteen. En näe mitään syytä, miksi emme voisi päästä kahden tai kolmen parhaan joukkoon.”


“Meillä on erittäin vahva pelaajamateriaali, varsinkin jos pystymme pitämään kaikki avainpelaajat joukkueessa. Jos pystymme vielä lisäämään tähän nippuun muutaman laadukkaan hankinnan, voimme edetä todella pitkälle. Tiedän myös, että koutsi haluaa voittaa mestaruuden.”

Varsinkin Harry Kanen viimeisimmät kommentit ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia Tottenhamin johtoportaalle. Kuitenkin Kanen ja muiden ykkösluokan tähtien pysyessä seurassa, ja vieläpä loukkaantumatta, on Spursilla otollinen mahdollisuus haastaa Liverpool ja Man City. Se vaatii kuitenkin uskomatonta venymistä ja muuntautumiskykyä Mourinholta sekä muulta valmennusjohdolta.