Advertisement

Sessegnon vakuutti Jokanovicin – “Silloin tiesin, että voisin luottaa häneen”

Fulhamin 18-vuotias nuorukainen Ryan Sessegnon on pelannut erinomaisen kauden nousua tavoittelevassa joukkueessa. Fulham kohtaa viikon päästä lauantaina Aston Villan nousukarsintojen finaalissa, jossa voittajalle on palkintona paikka Valioliigassa ensi kaudella. Fulhamin manageri Slavisa Jokanovic kertoi Sessegnon vakuuttaneen hänet pelitaidoistaan kaksi vuotta sitten harjoitusottelussa.

”Ensin toin hänet nähdäkseni, mitä hän voi tuoda meille tulevaisuudessa”, Jokanovic kertoi Daily Mailille.

”Yhden kuukauden kuluttua hän pärjäsi fantastisesti. Hän teki upean maalin Brightonia vastaan ja silloin tiesin voivani luottaa häneen.”


”Olit sitten 16 ja kaksi kuukautta tai 36-vuotias, se on yksinkertaista. Hän teki parempaa työtä kuin toiset. Halusin peluuttaa häntä Newcastlea vastaan, mutta odotin viikon. Kun laitoin hänen nimensä taululle, osa pelaajista ajatteli minun tehneen virheen.”

”Mutta he olivat niitä, jotka olivat väärässä ajatellessaan vain itseään. He eivät olleet huomanneet laatua. Nyt hän on pelannut yli 80 ottelua. Hän on erityinen.”

”En ole hänen isähahmonsa. Hänellä on loistavat vanhemmat. En tiedä huutavatko he hänelle kotona, mutta hän on viisas pelaaja ja ymmärtää mitä puhun hänelle.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom