Advertisement

Seuralegenda antoi ohjeita Manchester Unitedille ja Solskjaerille – “Selvitä ketkä ovat valmiita viemään seuraa eteenpäin”

ManU-legenda Gary Nevillen mielestä seuran ei tarvitse väkisin pitää kiinni Paul Pogbasta, joka on julkisesti sanonut haluavansa uusia haasteita urallaan. Neville haluaisi nähdä keskikenttäpelaajan myös jatkossa Unitedin riveissä, mutta korostaa, että manchesterilaisseuran tulisi myydä pois jokainen pelaaja, joka ei halua seurassa pelata.

“Heidän ei tarvitse pitää väkisin kiinni yhdestäkään pelaajasta”, Neville sanoi Sky Sportsille.

“Manchester United on parempi joukkue, kun Paul Pogba pelaa, mutta jos pelaajat eivät halua olla seurassa, heidän tulee päästä eroon heistä. Enkä tarkoita pelkästään Pogbaa, hän saattaa haluta olla seurassa.

“Se on ensimmäinen asia jonka Ole [Gunnar Solskjaer] joutuu tekemään – selvittämään sen, ketkä ovat valmiita viemään seuraa eteenpäin.

“Olen edelleen epävarma monista pelaajista. Näen spekulaatioita Sky Sportsilta ja muilta sivuilta ja näyttää siltä, että kokoajan joku voisi liikkua.”

Nevillen mukaan pelaajia on kuitenkin hankittava ennen kuin heitä voidaan alkaa myydä.

“Heidän täytyy saada pelaajia ennen kuin he voivat myydä heitä pois, koska muuten heistä tulee haavoittuvaisia.

“Muut seurat alkavat kiskomaan isompia summia pelaajistaan ja pakon edessä he joutuvat ostamaan.”

Manchester United on hankkinut tähän mennessä vain laitahyökkääjä Daniel Jamesin tämän kesän aikana. Seuraava hankinta lienee Crystal Palacen laitapuolustaja Aaron Wan-Bissaka, jonka uskotaan siirtyvän manchesterilaisseuraan vielä tämän viikon aikana.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!