Advertisement
" "

Shaqiri innoissaan kohti otteluruuhkaa

Valioliigasta pudonneesta Stoke Citystä kesällä Liverpooliin siirtynyt laitahyökkääjä Xherdan Shaqiri teki heti kesän harjoitusotteluissa välittömän vaikutuksen. Shaqirin komein suoritus nähtiin 4-1 -voitossa Manchester Unitedia vastaan hänen iskettyään upean maalin saksipotkulla.

Kauden alun jälkeen Shaqiri ei kuitenkaan toistaiseksi ole hirveästi vastuuta saanut. Liverpoolin neljästä Valioliiga-ottelusta Shaqiri on pelannut kahdessa. Yhteensä hän on ehtinyt kentälle vasta alle puolen tunnin ajaksi. Liverpoolin hyökkäyskolmikko on hyvin vahvasti betonoitu, joten Shaqirinkin tasoisella pelaajalla on ollut vaikeuksia heitä syrjäyttää.

Asiaan saattaa olla kuitenkin tulossa muutoksia lähiviikkojen aikana. Kun Liverpoolin osalta alkavat niin liigacup kuin Mestarien liigakin, on tiedossa varsin kiireiset viikot. Lauantaista lähtien Liverpool pelaa peräti seitsemän ottelua vain 23 päivän aikana. Shaqiri odottaakin innolla tulevaa otteluruuhkaa, joka alkaa lauantain Tottenham-ottelusta.

“Odotan innolla sitä peliä, etenkin kun siitä alkaa muutaman viikon putki jolloin meillä on paljon pelejä, paljon hyviä ja vaikeita pelejä”, Shaqiri totesi Sky Sportsin mukaan. “Yritämme kuitenkin pitää suorituksemme hyvinä ja toivottavasti voitamme monta peliä. Harjoittelemme kovasti joka päivä. Joukkueestamme näkee, että siinä on paljon laatua, ja kilpailu pelipaikoista on myös hyväksi pelaajille.”

Liverpool kohtaa maajoukkuetauon jälkeen vieraissa Tottenhamin ja yrittää jatkaa neljän ottelun mittaiseksi venynyttä voittoputkeaan. Ottelu pelataan lauantaina alkaen kello 14.30 Suomen aikaa.