Advertisement

Shaqirin mukaan Liverpool haluaa voittaa pokaalin Kloppille – “Ansaitsemme sen”

Valioliigaseurat Tottenham ja Liverpool kohtaavat lauantaina Madridissa pelattavassa Mestarien liigan finaalissa. Molempien joukkueiden kaudet ovat sujuneet varsin mallikkaasti, mutta kumpikaan seuroista ei ole siitä huolimatta voittanut vielä pokaalia kauden aikana.

Viime kesänä Liverpoolin riveihin siirtynyt Xherdan Shaqiri kertoo, että Liverpoolin pelaajat ovat valmiita tekemään kaikkensa, jotta joukkue voittaisi pokaalin upean kautensa päätteeksi. Sveitsiläinen kehuu myös joukkueen managerina toimivaa Jurgen Kloppia, ja nimenomaan juuri hänen kunniakseen pelaajat haluaisivat päättää kautensa pokaaliin.

“Hän on aina rento. Meillä on aina hauskaa harjoitusten aikana ja sen jälkeen. Hän on positiivinen henkilö”, Shaqiri kertoi talkSPORTille.

“Hän tekee kaiken meidän hyväksi ja me teemme samoin hänelle. Haluamme voittaa pokaalin hänelle.”

Shaqirin mielestä Liverpool ansaitsee voittaa Mestarien liigan.

“Mielestäni meillä oli hieno kausi ja meillä on yksi iso finaali vielä edessä. Yritämme tehdä kaikkemme voittaaksemme tämän pokaalin, koska seura ansaitsee sen, fanit ansaitsee sen ja pelaajat ansaitsevat sen. Se olisi todella erityinen asia, jos me voitamme sen.

“Tottenham on huippujoukkue. He osoittivat koko maailmalle, kuinka hyviä he ovat.

“Se on vaikea peli, mutta olemme luottavaisia.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!