Advertisement
" "

Shearer huolissaan Rashfordin tilanteesta seurajoukkueessa – syyttävä sormi osoittaa Mourinhon suuntaan

Valioliigan kaikkien aikojen parhaan maalintekijän Alan Shearerin mielestä Marcus Rashford ei tule koskaan olemaan Manchester Unitedin ykköshyökkääjä.

20-vuotias Rashford on pelannut useassa eri hyökkäyspään roolissa, etenkin Jose Mourinhon alaisuudessa, vaikka hän on itse myöntänyt Rashfordin olevan parhaimmillaan keskushyökkääjänä.

Rashford pelasi Harry Kanen rinnalla lauantaina ja viimeisteli joukkueensa ainoan maalin, kun Englanti hävisi Nations Leaguen avausottelussaan Espanjalle lukemin 2-1.

260 maalia Valioliigassa paukuttaneen Shearerin mielestä Rashfordilla on potentiaalia kehittyä huippuluokan viimeistelijäksi, mutta hänen mielestään se on mahdotonta Jose Mourinhon alaisuudessa Unitedissa.

“Niin kauan kuin Romelu Lukaku pysyy pelikunnossa, hänellä ei tule olemaan paikkaa avauskokoonpanossa yksinäisenä kärkenä, Shearer sanoi The Sunille.

“Ja niin kauan kuin Jose Mourinho on heidän managerinsa, he eivät tule pelaamaan kahdella kärjellä.

“Vaikka Lukaku ei pelaisi, voisin laittaa rahani sen puolesta, että hän siirtää Alexis Sanchezin laidalta keskelle mielummin kuin peluuttaa Rashfordia kärjessä.

“En kannata Rashfordin siirtymistä pois Old Traffordilta, se on hieno seura, mutta jos hän haluaa saavuttaa tavoitteen ja tulla tunnetuksi mahtavana maalintekijänä, se ei tule tapahtumaan siellä.

Rashford on mahtunut Unitedin avauskokoonpanoon vain kertaalleen tällä kaudella. Lisää peliaikaa ei myöskään ole luvassa seuraavan kolmen ottelun aikana, sillä nuorukainen hölmöili itsensä suoralla punaisella kortilla suihkuun viimeisimmässä valioliigaottelussa Burnleya vastaan.