Advertisement

Shokkisiirto vireillä! Alexis Sanchez naapuriseuraan?

Manchester City saattaa tehdä melkoisen palveluksen naapuriseura Manchester Unitedille tulevan siirtoikkunan aikana ja hankkia riveihinsä chileläishyökkääjä Alexis Sanchezin.

United voitti Cityn tammikuussa 2018 tarjouskilvassa Sanchezista tarjoamalla chileläiselle muhkeaa 400 000 punnan viikkopalkkaa. Arsenalissa loistanut Sanchez on kuitenkin ollut manchesterilaisseurassa kuin varjo itsestään ja osoittautunut yhdeksi kaikkien aikojen United-flopiksi.

Sanchezin United-sopimus ulottuu kesään 2022 asti, mutta manchesterilaisseura pyrkii pääsemään kalliista sopimuksesta eroon myymällä hänet ensi viikolla avautuvan siirtoikkunan aikana.


Sanchez on pelannut kuluvan kaudella lainalla Interissä, joka on myös osoittanut kiinnostuksensa hankkia hänet pysyvällä siirrolla kauden päätteeksi. Inter joutuu kuitenkin taistelemaan chileläisen allekirjoituksesta Manchester Cityn kanssa, jonka on kerrottu ottaneen yhteyttä Sanchezin edustajiin.

Chileläisen La Cuarta –lehden mukaan City tutkii mahdollisuuksia hankkia Sanchezin allekirjoitus, huolimatta siitä, että joukkueessa on valtaisa kilpailu hyökkäyspään pelipaikoista. Leroy Sanen lähtö Bayerniin jättää kuitenkin yhden paikan vapaaksi, joka on juuri Sanchezille se mieluisin – vasemman laitahyökkääjän tontti.

City on jo tiedustellut Sanchezin vaatimuksia ensi kaudelle peliajan ja palkan suhteen. On selvää, että Sanchez ei tulisi olemaan avauskokoonpanon mies jatkuvalla syötöllä, eikä City olisi myöskään valmis maksamaan hänelle lähellekkäään saman verran palkkaa, kuin mitä hän tienaa United-sopimuksen myötä.

United ei varmasti ole kovinkaan halukas neuvottelemaan Sanchezin siirrosta naapuriseuraan, mutta samalla he haluavat päästä eroon joukkueen palkkakuninkaan kalliista sopimuksesta, joten Unitedin valinnanvarat ovat vähissä.