Advertisement

Sigurdsson haluaa jäädä Swansea Cityyn

Islannin A-maajoukkueen sekä Swansea Cityn kantava voima ei havittele siirtoa kesän aikana.

Viime kesän ja loppukauden aikana varsinkin Everton on tarkkaillut Gylfi Sigurdssonin otteita, ja ovat osoittaneet kiinnostusta keskikenttätaiturin palveluksista. Viime kauden vakuuttavat otteet jatkuivat myös tällä kaudella, ja Sigurdsson on nyt paukuttanut peräti yhdeksän täysosumaa ja tarjoillut maaliin johtaneen syötön 13 kertaa.

Everton ja muut kosiskelijat joutuvat luultavasti pettymään, sillä islantilainen ilmoitti joukkueen kauden päättäjäisissä haluavansa jäädä Swanseaan. Samalla Sigurdsson pokkasi itselleen joukkueen sisäisen kauden parhaimman pelaaja -palkinnon.


”En yritä lähteä, tai ole epätoivoinen saadakseni siirtoa tai mitään muuta. En halua siirtoa, olen rauhallisella asenteella ja en keskity siihen mitä ihmiset kirjoittelevat”, Sigurdsson kommentoi.

”Olen aina ollut iloinen tällä, ja tarvitsee vain vilkaista uutta valmennusryhmää nähdäkseen, että täällä tapahtuu hyviä asioita. He ovat huipputasoa ja Paul Clement tietää mitä tekee.”

Sigurdsson on yhdessä Fernando Llorenten kanssa ollut Swansean kiistaton tähti, ja seuralla on kiittämistä näille kahdelle herralle siitä, että joukkue nähdään Valioliigassa myös ensi kaudella. Swansean pelinrakentaja leikkaa täten turhilta siirtohuhuilta siivet.

”Oletan jääväni. Allekirjoitin uuden sopimuksen viime kesänä, ja sitä on vielä kolme vuotta jäljellä, joten se on ainoastaan kiinni seurasta, jos haluavat myydä minut. Se on heidän asia, mutta olen todella tyytyväinen täällä.”

”Se ei häiritse minua mistä ihmiset puhuvat. Se on ollut helppoa viimeiset kuukaudet, koska olemme olleet niin vakavassa tilanteessa Valioliigassa, että on ollut helppoa vain keskittyä siihen.”