Advertisement

Sigurdsson valokeilassa illan ottelussa entistä seuraansa vastaan

Everton saa illalla vieraita Walesista, kun Swansea saapuu Goodison Parkille maanantai-illan otteluun Valioliigassa. Ottelussa Evertonin Gylfi Sigurdsson on valokeilassa, sillä islantilainen kohtaa ensi kertaa vanhan seuransa kesällä seurasta pois siirryttyään.

Sigurdssonin alkukausi oli hyvin vaikea, kuten se oli koko Evertonin joukkueella. Joukkueen nykyiseltä managerilta Sam Allardyceltä kysyttiin, mitä mieltä hän on ollut islantilaisen hitaanpuoleisesta startista uudessa seurassaan.

”Everton on suuri seura”, Big Sam vastasi.


”Ei millään pahalla Swanseaa kohtaan, mutta Everton pelaa isommilla areenoilla. Pelaajan täytyy olla henkisesti parempi, jotta hän pystyy vastaamaan Evertonissa kohdistuviin suuriin odotuksiin.”

”Gylfi tuli seuraan aika myöhään. Siirtosaagassa oli monia kysymyksiä. Paljon hän maksaa? Päästääkö Swansea häntä lähtemään? Tuona aikana hän ei harjoitellut kunnolla, joten hän ei päässyt osallistumaan kunnon harjoituskauteen. Hänen täytyi kuroa muita kiinni”, manageri jatkoi.

Everton on Big Samin managerinimityksen jälkeen nostanut tasoaan suuresti, eikä ole hävinnyt uuden managerinsa alaisuudessa vielä otteluakaan. Vaivihkaa Everton on noussut jo 10. sijalle Valioliigassa ja voitto illan ottelussa nostaisi joukkueen sijoitusta pykälällä.

Swansean kausi sen sijaan on alkanut ja jatkuu edelleen erittäin vaikeana. Seura on tällä hetkellä koko Valioliigan viimeisenä. Sillä on kuitenkin vain neljän pisteen ero putoamisviivan yläpuolelle, joten kurssin kääntäminen on myös sille vielä mahdollista. Swansea ei ole onnistunut paikkaamaan Sigurdssonin jättämää aukkoa ja se näkyy tällä hetkellä joukkueen pelissä valitettavan paljon.