Advertisement

Siirtoguru: Carlo Ancelotti yrittää hankkia PSG-kipparin Evertoniin!

Italialaisen siirtoguru Nicolo Schiran mukaan Evertonin manageri Carlo Ancelotti yrittää hankkia kesän siirtoikkunan aikana PSG:n brassitoppari Thiago Silvan.

35-vuotiaan PSG-kipparin nykyinen sopimus päättyy kesäkuun lopussa, eikä pariisilaisseura ole tietojen mukaan tarjoamassa pitkäaikaiselle luottopuolustajalleen jatkosopimusta.

Silva on edustanut PSG:tä vuodesta 2012 lähtien, ja pelannut yhteensä yli 300 ottelua seurassa. Tällä kaudella brasilialaispuolustaja pelasi PSG:n takalinjoilla yhteensä 30 ottelua, ennen kuin koronaviruspandemia keskeytti Ligue 1 -kauden.


Huolimatta siitä, että Silva täyttää syyskuussa jo 36 vuotta, voisi hän edelleen parantaa Evertonin puolustusta ainakin yhden tai kahden kauden ajan. Silva toisi joukkueeseen rutkasti kokemusta ja parantaisi Evertonin mahdollisuuksia yltää ensi kaudella Valioliigan kuuden parhaan joukkoon.

Evertonin urheilutoimenjohtaja Marcel Brandz on pääasiassa pyrkinyt hankkimaan mielummin nuoria kuin vanhoja pelaajia, mutta tietojen mukaan hän on halukas tekemään poikkeuksen tässä tapauksessa, mikäli Ancelotti todella haluaa Silvan joukkueeseen.