Advertisement

Siirtohuhuissa pyörinyt Mesut Özil ei ole lähdössä Arsenalista – “Olen täällä ainakin vuoteen 2021 asti”

Kuva: TT, Andy Rowland

Arsenalin keskikenttäpelaaja Mesut Özil on jäänyt tällä kaudella vähäiselle vastuulle ja siirtospekulaatiot keskikenttäpelaajan ympärillä ovat kasvaneet.

31-vuotias saksalaispelaaja paljasti kuitenkin tällä viikolla aikovansa pysyä Arsenalissa sopimuksensa loppuun saakka.

“Minulla on sopimus kesään 2021 asti ja aion pysyä täällä sen loppuun asti”, Özil kertoi The Athleticille.

“Kun allekirjoitin uuden sopimuksen, pohdin sitä erittäin huolellisesti. Se oli yksi jalkapallourani tärkeimmistä päätöksistä.

“En halunnut pysyä vain yhtä tai kahta vuotta, halusin sitoa tulevaisuuteni Arsenaliin ja seura halusi minun tekevän samoin.

Arsenalin manageri Unai Emery ei ole löytänyt Özilille käyttöä viime aikoina ja saksalaispelaaja on seurannut edelliset kolme ottelua katsomon puolelta.

Emery on pyytänyt Öziliä tekemään kovemmin töitä taistellakseen pelipaikasta, johon keskikenttäpelaaja on myös valmis.

“Voit käydä läpi vaikeita aikoja, kuten tämä, mutta se ei ole syy juosta karkuun, enkä ole niin tekemässäkään. Olen täällä ainakin vuoteen 2021 asti”, Özil toisti.

“Olen sanonut, että Arsene Wenger oli minulle suuri tekijä liittyessäni Arsenaliin. Kun Arsene ilmoitti poistuvansa, halusin jäädä, koska rakastan pelaamista Arsenalissa ja siksi olen ollut täällä kuusi vuotta. Olen ylpeä siitä, että olen Arsenalin pelaaja sekä fani, ja olen onnellinen täällä.”

Özil on pelannut tällä kaudella vain kahdessa ottelussa – kerran Valioliigassa ja kerran Liigacupissa.