Advertisement

Siirtohuhuissa pyörivä Vardy keskittyy vain Leicesteriin

Leicester Cityn kärkimies Jamie Vardy vähättelee huhuja, jotka vievät häntä tammikuun siirtoikkunan viimeisen viikon aikana pois seurasta. Ainakin Evertonin ja Chelsean on huhuttu olevan 31-vuotiaan Vardyn perässä.

Huomenna lauantaina Leicester pelaa FA Cupin neljännen kierroksen ottelunsa kahta sarjatasoa alempana pelaavaa Peterborough Unitedia vastaan. Vardy sanoo keskittyvänsä siirtopuheiden sijaan täysin Leicesteriin ja cupissa seuraavalle kierrokselle etenemiseen.

“Mihin joukkueeseen minut on tänään yhdistetty? Chelseaan, heidät on yhdistetty vähän kaikkiin vai mitä?”, Vardy vinoili Sky Sportsin mukaan. “Näihin asioihin pitää kuitenkin suhtautua hieman varauksella, ne ovat vain huhuja. Yleensä se kaikki alkaa jostain henkilöstä, joka on lyönyt siirrosta muutaman punnan vetoa. Minä olen Leicesterin pelaaja ja keskityn vain ja ainoastaan Leicesterin asioihin kunnes seura kertoo minulle toisin ja me pyrimme pääsemään jatkoon tältä cupin kierrokselta.”

Vardy teki viime viikonloppuna rangaistuspotkusta avausmaalin Leicesterin kaataessa kotonaan Watfordin lukemin 2-0. Yhteensä tuo oli jo Vardyn kymmenes maali Valioliigassa tällä kaudella. Leicester on vuoden tauon jälkeen palannut taas taistelemaan europeleihin oikeuttavista sijoista ja on tällä hetkellä Valioliigassa seitsemäntenä.

Leicester on ollut varsin hiljainen tammikuun siirtomarkkinoilla. Ainoa hankinta on Ranskan toisen sarjatason Ajacciosta tullut 22-vuotias keskikenttäpelaaja Fousseni Diabate, joka saattaa debytoida huomisessa ottelussa.