Advertisement

Siirtomarkkinoilla muhii vielä mielenkiintoisia siirtomahdollisuuksia

Kesän siirtoikkuna englantilaisiin seuroihin päättyy huomenna. Pelaajien on mahdollista siirtyä Englannista pois vielä tuonkin jälkeen. Tämä saattaa tehdä englantilaisseurojen tilanteen vielä hyvinkin tukalaksi. Mikäli pelaaja lähtee seurasta torstain jälkeen, hänelle ei ole enää mahdollista hankkia korvaajaa ennen tammikuuta.

Huhuissa pyörii vielä useita mielenkiintoisia pelaajia, joiden kohdalla jonkinlaista liikehdintää saatetaan nähdä vielä ennen huomista siirtoikkunan sulkeutumista. Vaihtopenkki.com listasi kymmenen mielenkiintoisinta huhujen kohteena olevaa pelaajaa.

Etenkin Chelsea ja Manchester United ovat vahvasti huhuissa mukana useampienkin pelaajien toimesta.

10. Yerry Mina (Barcelona -> Everton)

MM-kisoissa loistanut kolumbialainen oli pitkään Manchester Unitedin kohteena, mutta Minan edustajien korkea korvauspyyntö on saanut manchesterilaisseuran perääntymään siirrosta. Sen sijaan Everton näyttää tällä hetkellä olevan vahvoilla pelaajan hankinnan suhteen. Minan arvioidaan maksavan Evertonille n. 36 miljoonaa puntaa. Mina harjoittee tällä hetkellä yksin, sillä pelaaja ei ole halukas osallistumaan Barcelonan joukkueharjoituksiin.

9. Harry Maguire (Leicester -> Manchester United)

MM-kisojen jälkeen Maguire on yhdistetty vahvasti Manchester Unitediin. Leicester ei ole kuitenkaan halukas luopumaan tähtipuolustajastaan. Pelaajan hintapyyntö on noussut jopa 75 miljoonaan puntaan, joka näyttäisi olevan liikaa Manchester Unitedille. Muita potentiaalisia joukkueita ei pelaajan perässä tällä hetkellä ole, juuri tuosta massiivisesta hintapyynnöstä johtuen.

8. Eden Hazard (Chelsea -> Real Madrid)

Chelsean tähtipelaaja on ollut jo vuoden verran matkalla Real Madridiin. Loistavasti menneiden MM-kisojen jälkeen siirtoa pidettiin lähes varmana. Joukkueen manageri Maurizio Sarri kertoi kuitenkin keskustelleensa pelaajan kanssa tämän tilanteesta. Italialaisen mielestä ’Hazard- ongelma’ ei ole tällä hetkellä enää ajankohtainen. Pelaajan jatko Stamford Bridgellä näyttää toistaiseksi todennäköiseltä.

7. Toby Alderweireld (Tottenham -> Manchester United)

Tottenhamin uskotaan haluavan 55 miljoonaa puntaa puolustajastaan. Manchester United on toistaiseksi tehnyt tarjouksen arvoltaan 40 miljoonaa. Uutislehti Expressin mukaan United olisi päässyt pelaajan kanssa sopimukseen henkilökohtaisista ehdoista, joten siirron toteutuminen on jo lähellä.

6. Jack Grealish (Aston Villa -> Tottenham)

Tottenhamin kerrotaan tehneen 25 miljoonan punnan tarjouksen Aston Villalle 22-vuotiaasta pelaajasta. Summa ei Aston Villan managerin Steve Brucen mukaan ole kuitenkaan riittävän korkea. Tottenham ei ole onnistunut hankkimaan vielä ensimmäistäkään pelaajaa kesän siirtoikkunan aikana ja Grealishin toivotaan muuttavan tilanne vielä ennen torstaita. Tottenhamin on kuitenkin parannettava tarjoustaan, mikäli se haluaa pelaajan joukkueeseensa.

5. Aaron Ramsey (Arsenal -> Liverpool)

Walesilaisella on käynnissään viimeinen kausi nykyisestä sopimuksestaan Arsenalin kanssa. Liverpoolin uskotaan olevan kiinnostunut hankkimaan Ramsey, mikäli pelaaja ei tee Arsenalin kanssa uutta jatkosopimusta. Arsenalin manageri Unai Emery on kertonut toivovansa, että Ramsey sitoutuisi seuraan uuden jatkosopimuksen myötä. Hän on kuitenkin muistuttanut asian olevan pelaajan ja seuran välinen.

Kuva: IBL.se

4. Thibaut Courtois (Chelsea -> Real Madrid)

Belgian maajoukkuevahdin halu siirtyä Real Madridiin on ollut jo pitkään tiedossa. Pelaaja on jättänyt tulematta seuran harjoituksiin ja pyrkii näin pakottamaan seuraa myymään hänet. Chelsean uskotaan olevan valmis luopumaan maalivahdistaan, mikäli se löytää pelaajalle riittävän hyvin korvaajan vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

3. Kepa Arrizabalanga (Atletico Bilbao -> Chelsea)

Kepa on identifioitunut Chelsean ykköstoiveeksi Courtoisin korvaajaksi. Kepan siirtosumma on massiivinen. Bilbao haluaa pelaajasta 71,6 miljoonaa puntaa, jonka Chelsea vaikuttaisi olevan valmis maksamaan. Toteutuessaan Kepasta tulisi maailman kallein maalivahti.

2. Mateo Kovacic (Real Madrid -> Chelsea)

Real Madrid on tarjoamassa Kovacicia Chelsealla, jotta he saisivat Courtoisin siirron sujumaan nopeammin. Kroatialaisen olisi Expressin mukaan tarkoitus siirtyä seuraan lainalle. Kovacic olisi mielenkiintoinen lisä Sarrin valmentamaan ryhmään. Peliaika Real Madridissa on viime vuosina jäänyt vähäiseksi.

1. Paul Pogba (Manchester United -> Barcelona)

Ranskalainen ei ole suoranaisesti kukoistanut Jose Mourinhon valmennuksessa. MM-kisoissa Pogba näytti kuitenkin sitä osaamista, jota häneltä on paljon odotettu myös Unitedissa. Pogba on kuitenkin ilmoittanut haluavansa siirtyä pois Manchesteristä. Barcelonan kerrotaan olevan valmis tarjoamaan ranskalaiselle peräti 350 tuhannen punnan viikkopalkkaa, mikäli siirto toteutuu. The Sun kertoo, että Pogba on valmis jäämään Unitediin, mutta siinä tapauksessa hän haluaisi viikkopalkkansa 200 tuhannen punnan korotuksen.

Siirtohuhuissa liikkuu mielenkiintoisia nimiä myös listan ulkopuolelta. Muun muassa Olivier Giroud, Michy Batshuay ja monia muita. Ikkunan sulkeutumiseen on vielä reilu vuorokausi aikaa ja tuona aikana ehtii tapahtua hyvinkin paljon.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom