Advertisement

Siirtouutisia Wolverhamptonista – superlupaus Fabio Silva seuraan ennätyssiirtosummalla

Wolverhamptonista kajahti eilen siirtouutisia, kun seura ilmoitti uudesta ennätyssiirrostaan. Porton 18-vuotias superlupaus Fabio Silva siirtyy oranssipaitoihin 35 miljoonan punnan kaupassa. Seuran edellinen siirtoennätys oli hyökkääjä Raul Jimenezin 30 miljoonan punnan siirto Benficasta vuonna 2019.

Hyökkääjän tontilla operoiva Silva allekirjoitti Wolvesin kanssa viiden vuoden sopimuksen. Silvasta tuli jo seuran yhdeksäs portugalilaispelaaja.

Fabio Silvasta odotetaan yhtä hänen ikäluokkansa parhaimmista hyökkääjistä Euroopassa. Hän debytoi Porton edustusjoukkueessa nuorimpana ikinä elokuussa 2019, vain 17 vuoden 22 päivän ikäisenä. Silva esiintyi Porton riveissä viime kaudella 12 kertaa tehden yhden maalin.


Wolvesin puheenjohtaja Jeff Shi kommentoi nuorukaisen siirtoa innoissaan:

”Meidän pelaajarekrytointitiimimme on seurannut Fabiota siitä asti, kun hän pelasi Portugalin U16 maajoukkueessa. Heistä tuntuu siltä, että hän tulee olemaan ikäluokkansa paras ysipaikan pelaaja tulevaisuudessa.”

”Fabio on nuori pelaaja, joka ei pelkästään omaa uskomatonta tekniikkaa, vaan hänen pelikäsityksensä on myöskin huippuluokkaa omassa ikäluokassaan.”

”Päävalmentajallamme on tiukat laatuvaatimukset uusille pelaajahankinnoille, mutta hän uskoo Fabion olevan tärkeä hankinta, joka tulee auttamaan joukkuetta jo tulevalla kaudella.”