Advertisement

Siivittääkö tämä tapahtumasarja Suomen voittoon lauantaina?

Suomi ja Bosnia ja Hertsegovina kohtaavat lauantaina valtavan tärkeässä kamppailussa. Ranska on liitämässä lohkovoittoon, mutta jatkokarsintaan oikeuttavasta kakkossijasta käydään tulinen kamppailu.

Ukraina on seitsemän ottelun jälkeen toisena yhdeksällä pisteellä. Sillä on jäljellä ottelu niin ikään Bosniaa vastaan. Suomi on kolmantena, kun kuuden matsin saldona on kahdeksan pistettä. Bosnia on neljäntenä kuudella ottelulla ja seitsemällä pisteellä.

Suomi voisi siis ottaa ison harppauksen kohti jatkokarsintapaikkaa ja sinetöidä Bosnian haaveet voittamalla lauantaina. Haaste ei tosin helpotu karsintojen päätöskamppailussa Ranskaa vastaan.

Karsintojen ensimmäinen kohtaaminen Bosniaa vastaan päättyi tasapeliin 2-2. Bosnia meni toisella puolikkaalla johtoon, mutta Huuhkajat nousi Teemu Pukin kahdella osumalla rinnalle ja ohi. Vierailijat tulivat kuitenkin päätöskympillä tasoihin. 

Joukkueet kohtasivat myös EM-karsinnoissa 2019. Tuolloin molemmat voittivat kotipelinsä: Suomi lukemin 2-0 ja Bosnia 4-1.

Helppoa ei tule olemaan lauantainakaan Zenicassa. Voitto vaatisi täyttä onnistumista koko joukkueelta.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet onkin avannut lauantaille kohteen ”Tie voittoon”. Tässä kohteessa Bosnian pitäisi ottaa punainen, Pukin tehdä maali ja Lukas Hradeckyn pitää nolla. Tapahtumasarjan toteutuessa pelaaja saa panoksensa 75-kertaisena takaisin.

Pääset kohteeseen tästä. 

Bosnia ja Hertsegovina – Suomi lauantaina kello 16:00.