Advertisement

Sir Alex Fergusonin mukaan Wenger on yksi Valioliigan kaikkien aikojen parhaista managereista

Arsene Wenger on yksi Valioliigan kaikkien aikojen managereista. Tätä ei käy kiistäminen, vaikka viimeiset kaudet eivät aivan odotetusti ranskalaiselta sujuneetkaan. Samaa mieltä on myös entinen kiistakumppani Sir Alex Ferguson. Kaksikolla oli tulisia kohtaamisia Fergusonin vielä toimiessa Manchester Unitedin managerina. Fergusonin jäätyä eläkkeellä kaksikon välit ovat lämmenneet ja he kutsuvat tätä nykyä toisiaan ystäviksi.

”Olen todella onnellinen Arsene Wengerin puolesta. Kunnioitan suuresti häntä ja sitä työtä, jonka hän on Arsenalissa tehnyt”, Ferguson kertoi.

”Se, että hän on omistanut 22 vuotta elämästään seurassa, jota rakastaa on loistava testamentti hänen lahjakkuudestaan, ammattimaisuudestaan ja päättäväisyydestään.”


”Olen iloinen hänen päätöksestään ilmoittaa lopettamisestaan tässä vaiheessa kautta. Nyt hän voi saada läksiäiset, jollaiset hän todella ansaitsee.”

”Hän on ilman epäilystäkään yksi kaikkien aikojen parhaista Valioliiga-managereista ja olen ylpeä siitä, että olen saanut olla näin hienon miehen kilpailija, kollega ja ystävä.”

Ferguson osoitti maaliskuussa tukeaan Wengerille tämän saadessa paljon kritiikkiä joukkueen esityksistä. Sittemmin joukkue on hieman piristynyt, mutta Mestarien liigaan pääsy jäi Valioliigan osalta toteutumatta. Wenger voi saada tähän hyvitystä kuitenkin Eurooppa-liigan puolelta, jossa joukkue on yhä mukana. Pääsy takaisin Mestarien liigaan olisi varmasti mieluisa läksiäislahja ranskalaiselle managerille.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom