Advertisement

Sky: Arsenal päihitti kilpajuoksussa paikallisvastustajansa – Realin keskikenttälupaus lainasopimuksella Tykkimiehiin?

Kuva: TT, Michael Zemanek

Real Madridin keskikenttäpelaaja Dani Ceballos on yhdistetty kesän siirtohuhuissa molempiin pohjoislontoolaisseuroihin Arsenaliin sekä Tottenhamiin. 22-vuotias espanjalaispelaaja ei ole tyytyväinen peliaikaansa Real Madridissa ja hän on avoimesti kertonut haluavansa lähteä seurasta.

Skyn mukaan Arsenal olisi päihittänyt kilpajuoksussa paikallisvastustajansa ja Ceballos olisi siirtymässä Tykkimiesten riveihin lainasopimuksella. Spurs kävi neuvotteluja Realin kanssa pysyvästä siirrosta, mutta madridilaisseura sekä Ceballos itse halusivat mielummin valita Arsenalin tarjoaman lainapestin. Valintaan vaikutti Ceballosin usko siitä, että hänellä on tulevaisuus Real Madridissa. Hän myös uskoo, että Arsenalissa on tarjolla enemmän peliaikaa kuin Tottenhamissa.

Lainasopimus sopisi kaupan kaikille osapuolille kuin nenä päähän. Arsenalin jo entuudestaan pieni siirtokassa ei liiemmin kuluisi, Real säilyttäisi huippulupauksen oikeudet itsellään ja Ceballos saisi kaipaamaansa peliaikaa.

Ceballos pelasi viime kaudella Real-paidassa 34 ottelua, joissa hän viimeisteli kolme maalia. Nuorukainen kuului kesäkuussa Espanjan alle 21-vuotiaiden EM-kisajoukkueeseen, joka juhli Euroopan mestaruutta. Keskikenttäpelaaja oli kisoissa Espanjan tehokkain pelaaja viimeistelemällä kaksi maalia ja antamalla kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!