Advertisement

Solskjaer aikoo antaa seuran omille kasvateille entistä enemmän peliaikaa ensi kaudella

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer aikoo antaa seuran omille kasvateille ensi kaudella entistä enemmän peliaikaa, vaikka aikookin lähettää osan junioripelaajista lainalle.

Norjalaisluotsi antoi näytönpaikan jo tällä kaudella seuran neljälle junioripelaajalle. Mason Greenwood pelasi täydet minuutit kauden päätösottelussa Cardiffia vastaan, jonka lisäksi Angel Gomes, Tahith Chong ja James Garner pelasivat hajaminuutteja.

“Minun täytyy sanoa, että olisi mukavaa, että he olisivat täyden kauden jossain ja saisivat peliaikaa, mutta sitten ehkä kuitenkin paras paikka heille olisi olla täällä ja harjoitella maailman parhaiden pelaajien kanssa”, Solskjaer sanoi manchesterilaisseuran verkkosivuilla.


“Tässä ympäristössä on historian saatossa saatu monesta pelaajasta paras irti, mutta meillä on runsaasti hyviä esimerkkejä myös siitä, että pelaajat ovat olleet vuoden lainalla ja tulleet takaisin miehinä.

“Katsotaan mitä me päätämme tehdä näiden pojien kanssa, mutta näen useimman heistä jäävän tänne ja saavan mahdollisuuksia ensi vuonna.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!