Advertisement

Solskjaer aloitti henkisen sodankäynnin Manchesterin derbyn alla – Guardiola ei allekirjoittanut norjalaisen puheita

Manchester Unitedin norjalaismanageri Ole Gunnar Solskjaer on aloittanut henkisen sodankäynnin tänään illalla pelattavan Manchesterin derbyn alla. Solskjaer sanoi tiistaina Cityn pelaavan “likaista pelistä”, jolla hän viittasi tahallisiin rikkeisiin estääkseen vastustajan nopeat vastahyökkäykset.

“Kun me voitamme pallon, meidän on oltava valmiita heidän agressiivisuuteen. He potkivat nilkoille ja kantapäille, eivätkä anna meille helpolla vastaiskuja. He nostavat niin paljon pelaajia ylös ja luulen, että he yrittävät pysäyttää meidät niin korkealla kuin mahdollista”, Solskjaer sanoi.

City-luotsi Pep Guardiola, joka antoi tukensa aiemmin tällä viikolla Solskjaerin uudelleenrakentamistyöhön, ei ollut lainkaan iloinen kuullessaan norjalaisluotsin puheista.


“Sanoiko hän niin? Aiomme siis rikkoa heitä? Ei, en pidä siitä. Joukkuettani ei ole rakennettu siihen, ei ollenkaan”, Guardiola sanoi.

“Kymmenen vuoden manageriurani aikana en ole koskaan valmistautunut peliin ja ajatellut tällaisia asioita. En koskaan.

“En ole koskaan antanut mitään väitetyn kaltaisia ohjeita. En ole ikinä ohjeistanut pelaajiani hankkimaan tahallisesti vastustajalle vapaapotkuja.

“Tottakai kentällä tapahtuu kontaktia. Jos teemme rikkeitä tai tulemme tilanteisiin myöhässä, niin tuomari antaa niistä keltaisen tai punaisen kortin.”

Kiihkeä Manchesterin derby potkaistaan tänä iltana käyntiin Old Traffordilla kello 22 alkaen. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo-kanavalta tai Viaplayn suoratoistopalvelusta.