Advertisement

Solskjaer avaa Alexis Sanchezin tilannetta – “todella, todella hyvä pelaaja”

Kuva: TT, Phil Duncan

 

Ole Gunnar Solskjaer kertoo Alexis Sanchezin olevan merkittävässä roolissa Manchester Unitedissa, ja on kumonnut tarinat siitä, että chileläishyökkääjä olisi lähtökuopissa tai olisi tiputettu joukkueen reserviin.

Man Unitedin päävalmentaja Solskajer on päättäväinen, että Sanchezilla yhä on tulevaisuus seurassa varsinkin nyt, kun viime kausien maalitykki Romelu Lukaku siirtyi Inter Milanin riveihin.

“Alexis on todellinen ammattilainen, joka tulee joka päivä töihin hyvällä mielellä ja haluaa olla osa tätä joukkuetta”, Solskjaer kommentoi mediatilaisuudessa aiemmin tänään.

“Nämä on näitä tarinoita taas, että hänet olisi passitettu reserveihin, ja muuta sellaista. Se ei tietenkään ole totta. Hän on osa meidän joukkuetta ja on todella, todella hyvä pelaaja.”

“Alexis saattaa saada paljon enemmän peliaikaa kuin mitä on odotettu. Koska uskomme hänen kehittyvän seurassa, hän on todella hyvä.”

“Meillä oli ottelu suljettujen ovien takana, ja hän harjoittelee kokoajan, hän tekee vähän ekstraa, ja hänet tullaan vähitellen integroimaan joukkueeseen.”