Advertisement

Solskjaer ei heittänyt vielä kirvestä kaivoon jatkopaikan suhteen – “Me voimme tehdä sen”

Manchester United kärsi keskiviikko-iltana kirvelevän 1-0 -kotitappion Barcelonalle Mestarien liigan puolivälierien avausosassa.

Ottelun ainoa maali nähtiin heti ottelun alussa, kun Barca-hyökkääjä Luis Suarezin pusku kimposi United-puolustaja Luke Shawn kautta maaliverkon perukoille.

United oli ottelussa jopa hallitsevampi osapuoli, etenkin toisella puoliajalla, mutta vaaralliset maalipaikat olivat vähissä, eikä joukkue onnistunut laukomaan maalia kohti kertaakaan koko ottelun aikana.


Kotitappiosta huolimatta Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer ei heittänyt vielä kirvestä kaivoon ja uskoo yhä jatkopaikkaan.

“Camp Noulla pelaaminen on haaste. Se olisi hienompi saavutus kuin PSG-voitto. Barcelona ei ole tottunut häviämään kotonaan, mutta me voimme tehdä sen, siitä minulla ei ole epäilystäkään, Solskjaer sanoi.

“Joukkueessamme on paljon tulivoimaa. Ant, Rom, Rashy… kuka ikinä heistä pelaakaan kärjessä, meidän on luotava heille enemmän maalipaikkoja.

“Meidän on käytettävä kaikki mahdollisuutemme siellä [Camp Nou], koska emme tule saamaan montaa maalipaikkaa. Meidän on oltava erittäin tehokkaita.

“Menemme sinne tiedostaen, että voimme tehdä maaleja, ja mielessämme on vain yksi asia: meidän on tehtävä maali.”

Barcelonan ja Manchester Unitedin välinen toinen osaottelu pelataan ensi viikon tiistaina kello 22 alkaen.