Advertisement

Solskjaer ei usko Maguiren kuntoutuvan viikonlopun Norwich-otteluun – katastrofikaksikko Lindelöf-Jones jatkamassa Unitedin toppariparina

Kuva: TT, Darren Staples

Manchester United kärsi 3-1 -kotitappion tiistaina Liigacupin välierien avausosassa paikallisvastustaja Manchester Cityä vastaan. Otteluparin toinen osaottelu pelataan kolmen viikon kuluttua, mutta Unitedilla on melkoinen urakka edessään kammetakseen itsensä Wembleyllä pelattavaan finaaliin.

United kaatui avausosassa surkeaan puolustamiseen. Toppariparina aloittanut Victor LindelöfPhil Jones oli etenkin avausjaksolla jatkuvasti hätää kärsimässä, ja kaksikko saakin ottaa piikkiinsä kaksi Cityn kolmesta maalista.

Unitedin ykköstoppari Harry Maguiren poissaolo näkyi karmealla tavalla, ja viimeistään nyt kävi selväksi se, kuinka tärkeä pelaaja englantilaispuolustaja on manchesterilaisseuralle.

Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer kertoi tiistain ottelun jälkeen, että Maguire tulee todennäköisesti olemaan sivussa myös lauantaina, kun United kohtaa Valioliigassa sarjajumbo Norwichin.

“Hän ei tule olemaan pitkään sivussa, mutta en usko, että hän on valmis pelaamaan viikonloppuna. Katsotaan”, Solskjaer kertoi.

Maguiren todennäköinen poissaolo Norwich-ottelusta aiheuttaa taatusti harmaita hiuksia United-kannattajille, sillä Lindelöf ja Jones ovat tällä hetkellä manchesterilaisjoukkueen ainoat pelikunnossa olevat topparit. City-ottelun kaltaista puolustussekoilua tuskin yksikään manchesterilaisseuran kannattaja haluaisi toistamiseen nähdä – etenkään saman peliviikon aikana.