Solskjaer kertoi syyn miksi Pogba laukoi rankkarin – ”Tämä on suunnitelmamme”

Kuva: TT, Nick Potts

Manchester United ei onnistunut käyttämään saumaansa nousta Valioliigan kärkipaikalle hyödykseen, vaan hyytyi maanantai-iltana Molineuxilla 1-1 -tasapeliin Wolvesia vastaan.

United hallitsi peliä suvereenisti ensimmäisellä puoliajalla ja pääsi tauolle ansaitussa johtoasemassa. Toisella puoliajalla Wolves otti kuitenkin kentän haltuun ja tasoitti niin ikään ansaitusti ottelun. United sai tuhannen taalan paikan siirtyä ottelussa uudelleen johtoon, kun Paul Pogba kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti. Jopa hieman yllättäen ranskalaispelaaja asteli itse pallon taakse ja epäonnistui 11-metrisessä.

Ottelun jälkeen puheenaiheeksi nousikin juuri se, miksi Pogba meni vetämään rangaistuspotkua. Marcus Rashford on onnistunut tähän mennessä jokaisessa rankkarissaan United-paidassa ja tykitti pallon vuoren varmasti 11-metristä Chelsean verkkoon valioliigakauden avausottelussa.

United-manageri Ole Gunnar Solskjaer kertoi ottelun jälkeen syyn siihen, miksi Pogba laukoi rankkarin.

”He kaksi ovat nimettyinä meidän rangaistuspotkun laukojiksi. He saavat keskenään sopia kumpi laukoo ja milloin”, Solskjaer sanoi Sky Sportsille.

”Joskus pelaajat tuntevat olevansa varmoja siitä, että he tekevät maalin. Tänään [Rui] Patricio torjui hienosti.

”Voin näyttää Powerpoint-esityksestämme, että tämä on suunnitelmamme.

”Emme muuta sitä tämän viikon jälkeen. He ovat olleet itsevarmoja. Viime viikolla Marcus teki maalin ja tänään Paul oli itsevarma.

”Pidän pelaajista joilla on itseluottamusta.”

Manchester Unitedilla on mahdollisuus palata takaisin voittokantaan tulevana lauantaina, kun Crystal Palace vierailee Old Traffordilla. Ottelu pelataan kello 17 alkaen.