Advertisement

Solskjaer luottaa ryhmänsä olevan valmis tosipeleihin – ”Olemme keskittyneet palauttamaan mieliimme hyviä asioita, joita pelissämme nähtiin ennen taukoa”

Ole Gunnar Solskjaerin ohjastama Manchester United kohtaa Tottenhamin kesäkuun 19. päivä, kun sarja palaa koronaviruksen aiheuttamalta tauolta takaisin tositoimiin. Ottelun merkitystä ei voi liian vähän korostaa, kun molemmat joukkueet kamppailevat kynsin ja hampain europelipaikoista. Man United lähti tauolle viidenneltä sijalta, 4 pistettä Tottenhamia edeltä.

Viidennen sijan lisäksi Man Unitedin peli oli uomissaan ennen taukoa. Joukkue oli 11 ottelun tappiottomassa putkessa ja esiintyi muutenkin vakuuttavasti viheriöllä. Solskjaer kertoikin Sky Sportsin haastattelussa, että joukkue aikoo jatkaa siitä, mihin he jäivät.

”Ensimmäinen ottelu on kahden viikon päästä, joten meidän täytyy nostaa tasoamme harjoituksissa, että saamme terävimmän kärjen jälleen takaisin otteisiimme. Kaikki tietävät, että meidän tulee olla parhaimmillamme ja olla todella keskittyneitä Tottenhamia vastaan.”

”Olemme harjoituksissa keskittyneet palauttamaan mieliimme niitä hyviä asioita, joita meidän pelissämme oli ennen taukoa. Sen lisäksi pyrimme lisäämään ehkä pari uutta ideaa joukkoon.”

“Pelaajat ovat käyttäytyneet hyvin ja sopeutuneet erikoiseen tilanteeseen vaaditulla tavalla. He ovat myöskin pitäneet itsensä kunnossa ja harjoituksissa on näkynyt erinomaista joukkuehenkeä, joka on ollut ilo huomata.”

”Minulle on tärkeää, että olemme yhtenäisiä ja joukkueen etu menee kaiken muun edelle.”

Myös loukkaantumistilanne on helpottunut joukkueessa tauon aikana ja Solskjaer kertookin kokoonpanon kierrättämisen olevan todennäköistä tulevina kuukausina.

”Paul (Pogba) ja Marcus (Rashford) ovat taas kunnossa. Eric (Bailly) ja Scott (McTominay) ovat olleet myöskin kauan poissa. Haluamme saada kaikki mukaan, kun kausi jatkuu.”

”Emme kuitenkaan oleta, että pitkään poissaolleet kykenevät pelaamaan täysiä minuutteja. Meillä on laaja ja vahva kokoonpano tällä hetkellä. Tulemme kierrättämään paljon pelaajia, koska se on uusilla säännöillä mahdollista.”