Advertisement

Solskjaer: ”Man United ei ole mestaruuskandidaatti”

Ole Gunnar Solskjaer ajoi Leicester-ottelun alla alas keskustelun, jonka mukaan Manchester United olisi yksi mestaruudesta kamppailevista joukkueista. Unitedin 6-2-voitto Leedsistä nosti joukkueen jo kolmannelle sijalle vain pisteen päähän toisena majailevasta Leicesteristä ja viiden pisteen päähän sarjakärki Liverpoolista. Tämän lisäksi Manulla on yksi rästipeli, jonka voittamalla sillä olisi mahdollisuus olla vain kaksi pistettä kärkeä perässä.

Se on paras suoritus jouluun mennessä Sir Alex Fergusonin aikakauden jälkeen, mutta huolimatta seitsemän ottelun tappiottomasta putkesta ja kuuden edellisen vierasottelun voittamisesta Solskjaer ei halua keskustella mahdollisuudesta mestaruuteen. Kun norjalaisluotsilta kysyttiin, miten seura suhtautuu puheisiin mestaruusmahdollisuuksista, vastaus oli selvä.

”Manchester Unitedin ympärillä on aina puhetta, mutta meidän täytyy vain keskittyä parantamaan joukkueena ja etenemään ottelu kerrallaan. Se on homman nimi ja ainoa tapa, jonka avulla voit taistella yhtään mistään kauden lopussa.”

”Se ei ole jotain, mistä puhumme. Ainoa asia mistä puhumme sekä mihin keskitymme, on jokapäiväisen tekemisen parantaminen. Tämän lisäksi opettelemme toimimaan normaaleissa ottelutilanteissa. Tällä hetkellä saamme paljon kehuja ja se on yksi asia, jota opettelemme käsittelemään.”

Manchester United kohtaa Boxing Dayn kierroksella sarjakakkosena olevan Leicesterin ja Solskjaer on tietoinen, että vastassa on vaikeasti voitettava joukkue. Man United voitti viime kauden päätöskamppailussa Leicesterin, kun pelissä oli panoksena Mestareiden Liigaan oikeuttava paikka. Ottelu on tällä kertaa kierroksen ensimmäinen ja pallo pyörähtää liikkeelle 14:30 Suomen aikaa.