Advertisement

Solskjaer neuvoton Sanchezin suhteen – “Hänen täytyy löytää itsensä”

Manchester Unitedin toiveet Mestarien liigan puolivälieräpaikasta kokivat tiistaina kovan kolauksen, kun PSG kävi ryöstämässä 2-0 -vierasvoiton Old Traffordilta.

United oli pelissä hyvin mukana vielä ensimmäisen puoliajan, kunnes Anthony Martial sekä Jesse Lingard loukkaantuivat. Vaihdosta kentälle tulleet Juan Mata ja Alexis Sanchez eivät pystyneet kuitenkaan toteuttamaan yhtä laadukkaasti Ole Gunnar Solskjaerin tavoittelemaa paineistusta hyökkäyspäässä ja se näkyi myös loppulukemissa.

Mata sentään yritti paineistaa ja oli kaksikosta selvästi näkyvämpi pelaaja, mutta Sanchez oli jälleen kuin varjo itsestään.

Sanchezin paluuta Arsenal-vuosilta tuttuun loistoonsa on odotettu Manchesterissa jo 13 kuukautta, mutta paremmasta huomisesta ei ole tietoakaan. Chileläinen ei saa kentällä mitään aikaiseksi ja hänestä on tulossa melkoinen taakka Unitedille, joka maksaa laitahyökkääjälle peräti 500 000 puntaa viikossa.

Solskjaer sanoi ottelun jälkeen, että hän on täysin neuvoton tällä hetkellä Sanchezin suhteen.

“Minä en ole se henkilö, joka pystyy häntä auttamaan. Minä en voi tehdä mitään Alexis Sanchezin suhteen. Kun hän pelaa, hänen täytyy löytää itsensä, koska tiedämme, että hän on laatupelaaja, norjalainen sanoi PSG-ottelun jälkeen.

Sanchez on pelannut Manchester Unitedin riveissä nyt yhteensä 37 ottelua, ja onnistut maalinteossa ainoastaan viisi kertaa.