Advertisement

Solskjaer Pogban siirtohuhuista – ”Olemme Man United, meidän ei tarvitse myydä pelaajia”

Kuva: TT, Rui Vieira

Ole Gunnar Solskjaer on kommentoinut Paul Pogban tilannetta varoittavalla tavalla ranskalaispelaajaa kohtaan, eikä tunne seuran olevan minkäänlaisen paineen alla myydä keskikenttätaituriaan.

Pogba on moneen otteeseen, välillä henkilökohtaisesti ja välillä agenttinsa Mino Raiolan välityksellä ilmoittanut haluavansa uusia haasteita, eikä asian laita ole kellekkään tällä hetkellä epäselvä.

”Paljon on puhuttu ja spekuloitu meidän pelaajista, niin mahdollisia hankintoja kuin myyntejä, mutta minulle tämä on vain tavallista bisnestä”, Solskjaer kommentoi.

”Kun olet Manchester Unitedissä oletat näiden spekulaatioiden ilmestyvän. Olen puhunut Paulille [Pogballe], Romille [Lukakulle], Rashylle [Rashfordille] ja Jesselle [Lindgardille], enemmän tai vähemmän, vain pitääkseni heihin yhteyttä.”

”Meidän pelaajista ei olla tehty vielä tarjouksia, poislukien Pogbaa. Suurimmalla osalla on pitkät sopimukset, me olemme Manchester United, meidän ei tarvitse myydä pelaajia.”

”Paulista ei koskaan ole ollut minulle huolta, hän tekee kovasti töitä, hän on todellinen ammattilainen, ylpeä poika, joten vastaukseni on jälleen sama. En voi istua tässä puhumassa Pogbasta ja siitä mitä hänen agenttinsa on sanonut.”

Mikäli Solskjaerin sanomisiin on uskomista Unitedilla ei siirtoikkunan aikana tule olemaan sen suurempaa paniikkia, vaikka erinäisiä kosiskeluja on esiintynyt lukuisista pelaajista.