Advertisement

Solskjaer raivoissaan Man Unitedin ottelukalenterista – ”Meidät oli alustavasti tuomittu häviämään aikataulun takia”

Ole Gunnar Solskjaer sai monien mielestä hetkellisen helpotuksen tärkeällä Everton-voitolla. Ottelu ei kuitenkaan tuonut norjalaisluotsille vain hyviä uutisia, kun Luke Shawn takareisi sanoi itsensä irti toisen puoliajan aikana.

Monet Valioliigan huippujoukkueiden managerit ovat arvostelleet tiukkaa ottelutahtia ja kolmen vaihdon rajoitusta, kun heidän pelaajansa joutuvat euro- ja cup-pelien ansiosta laittamaan kroppansa äärirajoille. Loukkaantumisilta ei käytännössä tilanteessa voida välttyä ja Solskjaer antoikin palaa ottelun jälkeisessä haastattelussa hankalan ottelun alkamisajankohdan takia.

”Miten voit olettaa pelaajien esiintyvän parhaalla tasollaan, kun laitat heidät peliin, joka alkaa 12:30? Täysi vitsi.”

”Yritimme siirtää tätä ottelua ja kuukausi sitten. Mitä järkeä tätä peliä on meidän kannaltamme pelata lauantaina, kun voisimme pelata sen sunnuntaina ja sen jälkeen on vielä maajoukkuetauko?”

”En voi painottaa tarpeeksi, että nämä ajat ovat kovia kaikille, ei vain jalkapalloilijoille. Haluamme kuitenkin kaikki nähdä laadukasta jalkapalloa.”

”Meidät oli alustavasti tuomittu häviämään aikataulun takia. Olen todella ylpeä voitosta ja pelaajieni esityksestä tällaisissa olosuhteissa.”

Manchester United pelasi edellisenä keskiviikkoiltana Istanbulissa Basaksehirin vieraana Mestareiden Liigan -ottelussa, jonka takia Solskjaer olisi halunnut lisää palautumisaikaa ennen viikonlopun sarjaottelua. Valioliiga ei kuitenkaan ollut suostunut aikataulumuutokseen.