Advertisement

Solskjaer teki mielenkiintoisen paljastuksen – Agentit yrittävät saada pelaajiaan siirtymään manchesterilaisseuraan

Manchester Unitedin manageriksi kolmen vuoden sopimuksella tänään nimitetty Ole Gunnar Solskjaer on paljastanut, että suuri määrä agentteja on ollut manchesterilaisseuraan yhteydessä yrittäen saada pelaajat siirtymään Old Traffordille tänä kesänä.

Norjalainen myöntää samalla, että hän on nyt kääntämässä katseensa siihen, miten hän voisi parantaa joukkuetta kesällä.

”Olemme keskustelleet siitä, miten seuraa viedään eteenpäin. Tämä ei tarkoita ”x” määrää rahaa tai ”x” määrää pelaajia, Solskjaer sanoi.

”Olemme istuneet alas ja keskustelleet, mutta nyt on helpompi selvittää, mitä meidän on tehtävä, koska teemme jotakin hankintoja tässä siirtoikkunassa.

”On ollut niin paljon pelaajia joista on kirjoitettu, että olemme olleet kiinnostuneita, ja on ollut niin paljon pelaajien agentteja, jotka ovat olleet yhteydessä seuraamme, että he haluavat tulla tänne.

”Kun päätämme mitä meidän on tehtävä, toivottavasti saamme heidät preseasonille.”

Manchester United on Valioliigassa tällä hetkellä viidennellä sijalla, kaksi pistettä neljäntenä olevaa Arsenalia perässä. Manchesterilaisjoukkue on yhä mukana myös Mestarien liigassa. Ensi kauden Mestarien liigan paikka vaatisi vähintään neljänneksi sijoittumista Valioliigassa tai Mestarien liigan voittoa. Urakka ei ole helppo, mutta Solskjaer uskoo, että United voi houkutella parhaita pelaajia riippumatta siitä, pelaako joukkue ensi kaudella Mestarien liigaa.

”Mestarien liigaan pääsy on tietysti meille tärkeää ja se voi olla tärkeää myös joillekin pelaajille, Solskjaer sanoi.

”Mutta kun pelaat Man Unitedissa, tiedät, että jos allekirjoitat neljän tai viiden vuoden sopimuksen, pääset pelaamaan Mestarien liigassa.”