Solskjaer teki paljastuksen ja naljaili Liverpoolille – ”En muista David de Gean torjuneen”

Manchester United ja Liverpool nyhjäsivät tänään 0-0 -tasapelin Old Traffordilla kauden odotetuimmassa ottelussa. Ottelun ensimmäistä puoliaikaa värittivät runsaat loukkaantumiset, joiden vuoksi etenkin kotijoukkueen pakka meni täysin uusiksi. Kotijoukkue joutui käyttämään kaikki vaihtonsa jo ensimmäisen puoliajan aikana.

United kuitenkin taisteli kotiyleisön edessä mallikkaasti ja oli ottelussa lopulta lähempänä voittoa.

United-luotsi Ole Gunnar Solskjaer paljasti ottelun jälkeen sen, minkä moni katsojakin varmasti huomasi – Marcus Rashford pelasi loukkaantuneena avausjakson puolivälistä lähtien.

”Kaikki mahdollinen meni pieleen ensimmäisellä puoliajalla, Solskjaer sanoi ottelun jälkeen BBC:lle.

”Meillä oli neljä loukkaantunutta, joten meidän täytyi pitää Marcus Rashford kentällä. Siinä kohtaa tuntui siltä, että ottelusta tulee vaikea.

”En kuitenkaan muista Liverpoolin saaneen yhtään maalipaikkaa. Vaikka he pitivät palloa, en muista David de Gean torjuneen.”

Solskjaer myös kehui avauskokoonpanoon noussutta Scott McTominayta sekä Mohamed Salahin pimentänyttä Luke Shawia.

”Scott McTominay oli erinomainen. Kun he tarvitsivat maalia ja ottivat Mohamed Salahin pois, on helppo tietää Luke Shawn pelanneen hyvin.