Advertisement

Solskjaer tukee Harry Maguirea sataprosenttisesti huolimatta Kreikan tapahtumista – ”Hän on ehdottomasti huippuihminen”

Harry Maguire sai pitää kapteeninauhansa Manchester Unitedissa huolimatta Kreikan tapahtumista. Maguire todettiin aikaisemmin 21 kuukauden ehdolliseen vankeuteen viranomaisten pahoinpitelystä, pidätyksen vastustamisesta sekä toistuvista lahjontayrityksistä, jotka tapahtuivat pelaajan Mykonoksen lomamatkan aikana. Pelaajan lakitiimi sai kuitenkin uusintakäsittelyn syytteille.

Englannin maajoukkuetoppari sai tapauksen takia muutaman lisälomapäivän, mutta Maguire on jälleen palannut mukaan joukkueen harjoituksiin. Muutamasta traumaattisesta viikosta huolimatta Ole Gunnar Solskjaer paljasti olevansa tyytyväinen pelaajan otteisiin paluun jälkeen sekä antoi täyden tukensa joukkueen kapteenille.

”Totta kai Harrylla oli vaikea kesä. Hänellä ei ollut pitkää taukoa. Hänen taukonsa oli erilainen kuin muilla ja annoimme hänelle muutaman lisäpäivän lomailuun. Hän on nyt palannut ja peli on näyttänyt hyvältä.”


“Hän on käsitellyt asiaa erittäin hyvin ja totta kai, tulen olemaan hänen tukenaan täällä. Hän tulee olemaan kapteenimme ensi kaudellakin.”

“Jätämme oikeusprosessin hänen itsensä sekä lähipiirinsä hoidettavaksi. Minulle hän on ehdottomasti huippuihminen – positiivinen kaveri, joka omaa oikeat arvot. Toivon todella, että näemme Harryn parhaimmillaan kauden aikana.”

Manchester United aloittaa Valioliigakautensa vasta ensi lauantaina 19.9. ottelulla Crystal Palacea vastaan.