Advertisement

Solskjaer tyytyväinen tasapeliin, mutta viheltämättä jäänyt rankkari harmitti – “Se on rangaistuspotku 101 kertaa sadasta”

Kuva: TT, Nigel Keene

Manchester United nyhjäsi maalittoman 0-0 -tasapelin AZ Alkmaaria vastaan torstai-iltana Eurooppa-liigassa. United ei onnistunut koko ottelun aikana laukomaan kertaakaan maalia kohti, joten vierasjoukkue voi olla varsin tyytyväinen tasapelipisteeseen.

United-manageri Ole Gunnar Solskjaeria harmitti ottelun jälkeen viheltämättä jäänyt rangaistuspotku, kun Marcus Rashford kaadettiin ottelun lopussa rangaistusalueella. Norjalaisluotsi oli kuitenkin tyytyväinen tasapeliin.


“Se on rangaistuspotku 101 kertaa sadasta”, Solskjaer puhisi BT Sportille ottelun jälkeen.

“Kuinka monta kertaa tällä kaudella emme ole saaneet rangaistuspotkua? Arsenalia vastaan se olisi ollut 2-0, tänä iltana se olisi ollut 1-0.

“Se on turhauttavaa meille nyt, ettemme saa näitä pieniä asioita, koska pojat ansaitsisivat niin paljon enemmän.

“Tämä oli kuitenkin hyvä peliesitys ja hyvä piste hyvää vastustajaa vastaan erittäin vaikealla ja huonolla pelialustalla.

“Jos saat vieraspeleistä tasapelin ja voitat kotipelisi niin pärjäät hyvin. Mutta tottakai aiomme mennä Belgradiin toivoen, että voitamme siellä.”

Manchester United pelaa ennen maajoukkuetaukoa vielä kertaalleen, kun manchesterilaisjoukkue kohtaa sunnuntaina Valioliigassa Newcastlen.