Advertisement

Solskjaer vihjaili Ighalon mahdollisesta jatkosta Manchester Unitedissa: “Kuka tietää?”

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer on kertonut, että Odion Ighalo saattaa jatkaa manchesterilaisseurassa myös ensi kaudella.

30-vuotias Ighalo saapui Unitediin tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä loppukauden mittaisella lainasopimuksella Shanghai Shenhuasta. Nigerialaishyökkääjä on pelannut Unitedissa nyt viisi ottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin. Hänet on kerran nimetty avauskokoonpanoon, ja tuolloin hän myös teki ensimmäisen, ja tähän mennessä ainoan maalinsa United-paidassa.

“Hän on täällä ansioidensa mukaan. Hän on täällä, koska hän on maalintekijä ja hän on meille erilainen hyökkääjä”, Solskjaer kertoi Sky Sportsille.


“Tietenkin voimme päättää kesällä, että haluamme jatkaa hänen sopimustaan – kuka tietää?”

“Hän on tullut hyvin sisään joukkueeseen ja hänellä on ollut mahdollisuuksia – viidessä minuutissa Chelseaa vastaan hänellä oli mahtava mahdollisuus. Bruggea vastaan hän teki maalin. Watfordia vastaan hänellä oli loistava mahdollisuus. Evertonia vastaan hänellä oli mahdollisuus, mutta vastustajan maalivahti otti erittäin hyvän pelastuksen.”

Seuraavan kerran Ighalolle aukeaa paikka maalintekoon jo tänä iltana, kun Manchester United kohtaa FA Cupissa Derbyn. Nigerialaishyökkääjän uskotaan olevan manchesterilaisjoukkueen avauskokoonpanossa.