Advertisement

Solskjaerilla edessään kinkkinen päätös – Hendersonin toivotaan olevan seuran ykköstorjuja ensi kaudella

Kauden aikana erinomaisia otteita Sheffield Unitedin tolppien välissä esittänyt Dean Henderson on asettanut Ole Gunnar Solskjaerin ahtaalle ensi kauden päätöksien suhteen. 23-vuotiaan englantilaismaalivahdin lainaoptio Sheffieldin kanssa päättyy kesällä.

Man United solmi viime kauden päätteeksi pitkän ja rahakkaan jatkosopimuksen David De Gean kanssa, mutta espanjalaisvahdin otteet eivät ole vakuuttaneet manchesterilaisten maalinsuulla edellisen vuoden aikana.

Monet jalkapalloasiantuntijat ovatkin olleet sitä mieltä, että nyt olisi aika antaa nuorelle lupaukselle mahdollisuus suurseuran paidassa. Eurooppalaisen jalkapallon asiantuntija Aurelio Capaldi kertoikin Transfer Window podcastissa olevansa vakuuttunut nuorukaisen valmiudesta pelata Unitedissa.


”Uskon, että Henderson valmis pelaamaan Man Unitedissa. Mielestäni heidän on tehtävä muutos maalivahtiosastolleen ja hän on valmis isoon rooliin.”

Samanaikaisesti siirtoasiantuntija Ian McGarry paljasti Unitedin haluavan Hendersonin kirittämään heikosti esiintynyttä De Geaa. Hän kuitenkin uskoo Hendersonin haluavan isoon rooliin tulevan kauden seurassaan, jotta voi taistella paikasta EM-kisaryhmässä.

”Meidän tietoomme on kantautunut, että Solskjaer haluaa Hendersonin palaavan seuraan antamaan painetta De Gealle, jotta hänen esityksensä parantuisivat.”

“Henderson on taasen todella kunnianhimoinen nuori mies, joka haluaa päästä mukaan Englannin maajoukkueen mukana tulevan vuoden EM-kisoihin.”

“Tietojeni mukaan Henderson, itsenäinen ja selvästi itseään ilmaiseva nuori mies, on sanonut, että paluu Unitediin on epätodennäköinen vaihtoehto, ellei hänelle taata satavarmaa peliaikaa maalinsuulla.”

Hendersonin debyyttikausi Valioliigaviheriöillä oli ilmiömäinen, nuorukaisen pidettyä maalinsa puhtaana yhteensä kymmenessä ottelussa. Solskjaerilla on siis edessään erittäin hankala päätös, jos edellinen väite pitää paikkaansa.